ZA ZAČETEK REMI Z DOBREPOLJEM

ZA ZAČETEK REMI Z DOBREPOLJEM

Začela se je 1. SFL in sicer z domačo tekmo proti FK Dobrepolje, ki so se izkazali kot trd in spoštovanja vreden nasprotnik. Naši, ki so, zaradi rdečega kartona, bili brez trenerja Mateja Kavčiča (vodil jih je Borut Čopi), pa so slabo začeli, saj so gostje že v drugi minuti povedli z 0:1. Matevž Sodič je najprej priigral Nejca Kovačiča, nato pa podal v sredino, kjer je bil sam Gal Škulj, ki je neubranljivo zadel.

Na izenačenje smo čakali do 12 minute. Tomaž Pustotnik je streljal na gol Oplasta, Tian Uršič je strel blokiral, žoga pa se je odbila do Anžeta Široka, ki je v nasprotnem napadu lepo podal do Davida Laha, ki je žogo zabil pod prečko za 1:1, kar je bil tudi rezultat prvega polčasa.

Tudi v drugem polčasu so najprej povedli gostje. V 29. minuti so imeli protinapad, naš vratar Nik Logar pa je zrušil nasprotnega igralca ter si prislužil rdeč karton. Gostje so imeli na voljo prosti strel, iz katerega je Gal Škulj rezultat povišal na 1:2.

K sreči pa vodstvo gostov ni trajalo dolgo, saj so naši še v isti minuti izenačili. Anže Širok je ukradel žogo in podal do samega Roka Beštra, kateremu je gostujoči vratar ubranil strel, a se je žoga odbila na glavo Anžetu Široku, ki ni zgrešil in postavil rezultat tekme.

Naši so sicer poskusili vse, da bi dosegli še tretji zadetek. V zadnjih minutah so bili veliko boljši tekmec, a je goste reševal predvsem izjemni vratar.

Ob tej priložnosti pa bi se zahvalili tudi vsem gledalcem, ki so si prišli ogledat tekmo. Bilo jih je bistveno več, kot v prejšnji sezoni in upamo, da se bo dober obisk nadaljeval. V drugem krogu pa gostujemo pri enem od glavnih favoritov za naslov prvaka. odpravljamo se namreč na gostovanje proti Dobovcu.

POSTAVI:

KMN Oplast Kobarid

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V)(K), 2 – Klavdij Ivančič, 3 – Patrik Ivančič, 4 – Rok Hrast, 5 – Anže Širok, 7 – Tian Uršič, 8 – Rok Urbančič, 9 – Blaž Plesničar, 10 – Nejc Kovačič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 25 – Jurij Kikelj, 77 – Tine Šturm

Trener: Borut Čopi

Futsal Klub Dobrepolje

2 – Nik Pleatenjak (V), 28 – Matevž Potočar (V), 4 – Matevž Sodič, 6 – Žan Štepec, 7 – Tomaž Pustotnik, 8 – Miha Babič, 14 – Gal Škulj, 17 – Sifet Liđan, 18 – Alen Blatnik (K), 22 – Luka Grm, 33 – Nejc Albreht, 80 – Miha Car

Trener: Dani Kaljevič

SODNIKA: Dražen Jurič, Matjaž Koritnik

ZADETKI:

0:1       Gal Škulj (2′)

1:1       David Lah (12′)

1:2       Gal Škulj (29′)

2:2       Anže Širok (29′)

KARTONI:

Rumeni: Miha Car (20′), David Lah (28′), Anže Širok (32′), Matevž Sodič (38′)

Rdeči: Nik Logar: (28′)

KMN Oplast Kobarid

Leave a comment