DOBOVEC PREMAGAL NAŠO ČLANSKO EKIPO

DOBOVEC PREMAGAL NAŠO ČLANSKO EKIPO

V petek je bila na sporedu prva in tudi težko pričakovana domača tekma. V goste je prišel prvak Dobovec, ki je, pred polno dvorano gledalcev, premagal našo ekipo. Končni rezultat je bil 1:4. Tekma se je začela z manjšo slovesnostjo, saj se je Dobovec zahvalil Kristjanu Čujcu za vsa leta igranja za Dobovec. V ta namen mu je predsednik Dobovca Rok Mordej predal spominsko sliko.

Začetek tekme je bil po naših željah. Že v 6. minuti je Nejc Kovačič ukradel žogo Dasaievu in podal do Marka Mohoriča, ki je zadel za vodstvo 1:0. V nadaljevanju smo spremljali dokaj enakovredno igro. Imeli smo tudi nekaj lepih priložnosti za povišanje vodstva, a žoga ni šla v mrežo.

V 17. minuti je Dobovec izenačil. S strelom od daleč je, po napaki našega igralca, zadel Rodrigo Dasaiev Dias Silva. Sledile so slabe tri minute, saj smo do konca polčasa prejeli še dva zadetka. Dva gola je zadel Patrik Pasariček. 1:3 je bil tudi rezultat polčasa.

Tudi v drugem polčasu smo spremljali borbeno igro z obeh strani. Naša ekipa je poskusila vsem da bi izenačila a nam žal ni uspelo. Edini zadetek v drugem polčasu je zadel Patrik Pasariček.

V Kobaridu smo spremljali pravi derbi. Naši ekipi je, z zmago in borbeno igro na Vrhniki, uspelo napolniti dvorano. Vzdušje v dvorani pa je, na trenutke, že spominjalo na tistega izpred nekaj let. Seveda si želimo takšne podpore s tribun tudi na naslednjih tekmah.

POSTAVI:

KMN Oplast Kobarid

1 – Tomaž Ivančič (V), 24 – Nik Logar (V)(K), 2 – Klavdij Ivančič, 4 – Rok Hrast, 5 – Kristjan Čujec, 7 – Tian Uršič, 8 – Rok Urbančič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 13 – Žak Obid, 15 – Marko Mohorič, 17 – David Lah, 22 – Matej Mohorič, 77 – Tine Šturm

Trener: Matej Kavčič

Futsal Klub Dobovec

1 – Marko Peček (V)(K), 12 – Miha Prijol, 7 – Žiga Čeh, 9 – Denis Kneževič, 10 – Niko Cesarec, 11 – Thomas Pihler, 15 – Klemen Duščak, 18 – Rodrigo Dasaiev Dias Silva, 20 – Davor Kanjuh, 27 – Dino Pasariček, 50 – Patrik Pasariček, 77 – Leon Jedvaj

Trener: Kujtim Morina

Sodnika: Dejan Veselič, Alen Božič

ZADETKI:

1:0 Marko Mohorič (5′)

1:1 Rodrigo Dasaiev Dias Silva (17′)

1:2 Patrik Pasariček (18′)

1:3 Patrik Pasariček (20′)

1:4 Patrik Pasariček (32′)

KARTONI:

Rumeni: Rodrigo Dasaiev Dias Silva (3′), David Lah (10′), Klemen Duščak (14′), Tine Šturm (15′), Žiga Čeh (24′), Matej Mohorič (26′), Nejc Kovačič (36′)

Rdeči: /

Slike so nastale pod objektivom Uroša Kokola

KMN Oplast Kobarid