REMI NA ŠKOFIJAH

REMI NA ŠKOFIJAH

V petek je naša ekipa gostovala na Škofijah pri tamkajšnjih Bronxih. To je bila tudi zadnja tekma drugega dela prvenstva. Končala pa se je, z neodločenim izidom, 2:2.

V prvem polčasu je imela naša ekipa terensko premoč in več priložnosti, a nismo uspeli doseči zadetka. Kaj lahko pa bi ga domačini, saj sta si sodnika dobesedno izmislila prekršek Tineta Kravanje nad domačim vratarjem Alenom Mordejem in domačinom poklonila 6 akumulirani prekršek in strel z 10 m. Na našo srečo je vratar Nik Logar strel tudi ubranil in poskrbel, da sta ekipi šli na odmor z rezultatom 0:0.

V drugem polčasu pa je naša ekipa le zadela. Strelec za vodstvo 0:1 je bil Tine Kravanja. Matej Mohorič je izvajal aut in podal do Žaka Obida, ki je ustrelil proti golu. Strel je sicer zgrešil okvir vrat, a je bil na pravem mestu Tine Kravanja, ki je žogo potisnil v prazen gol. 5. minut kasneje je bilo 0:2. Strel iz 10 m je izkoristil Marko Mohorič.

Domačini so nato zaigrali v vratarjem v polju in v 37. minuti, z golom Marina Mandirja znižali na 1:2. v 40. minuti pa, preko Aleksandra Stanića, ki je z (seveda nedosojenim) prekrškom prišel do žoge in izenačili na 2:2.   

Naša ekipa je, s tem remijem, nazadovala na 5. mesto na lestvici, kar v tretjem delu prvenstva pomeni, da imamo tekmo več v gosteh. Naslednja tekma je že v petek, ko gostujemo v Sevnici. V torek pa sledi povratna tekma pokala Terme Olimia in gostovanje pri Dobovcu, kjer bomo lovili zmago z minimalno dvemi zadetki prednosti.

POSTAVI:

KMN Oplast Kobarid

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V)(K), 4 – Rok Hrast, 6 – Tine Kravanja, 7 – Tian Uršič, 10 – Nejc Kovačič (K), 11 – Tilen Leban, 13 – Žak Obid, 15 – Marko Mohorič, 17– David Lah, 22 – Matej Mohorič, 77 – Tine Šturm

Trener: Matej Kavčič

KMN Bronx Škofije

1 – Alen Mordej (V)(K), 22 – Bor Božič (V), 4 – Miloš Cvijić, 5 – Davor Stanišič, 7 – Jernej Peroša, 9 – Nikola Prelčec, 10 – Tilen Kamenčič, 11 – Aleksander Stanić, 13 – Lian Pucer, 19 – Srđan Lolić, 20 – Kristjan Hrastnik, 21 – Tilen Cupin, 44 – Marin Mandir, 47 – Žiga Kneževič Mrak

Trener: Alen Mordej

Sodnika: Perič Aleš Močnik, Tilen Dobnikar

ZADETKI:

0:1 Tine Kravanja (29′)

0:2 Marko Mohorič (10m)(34′)

1:2 Marin Mandir (37′)

2:2 Aleksander Stanić (40′)

KARTONI:

Rumeni: Matej Mohorić (10′), Aleksander Stanić (27′), Marin Mandir (28′), Nejc Kovačič (31′), Davor Stanišič (34′), Miloš Cvijić (34′)

Rdeči: /

Foto: KMN Bronx

KMN Oplast Kobarid