PORAZ PROTI METEORPLASTU

PORAZ PROTI METEORPLASTU

V petek je, v Kobaridu, gostovala ekipa KMN Meteorplast Šic Bar iz Ljutomera. To je bila tudi prva tekma naše ekipe z novim trenerskim dvojcem Jaka Sovdat / Primož Zorč. Videli pa smo dva različna polčasa naše ekipe, ter zmago gostov. Naša ekipa je sicer nastopila oslabljena, saj sta manjkala Žak Obid (bolezen) in Tian Uršič (kartoni), v popolni postavi pa niso nastopili niti gosti.

Naša ekipa je v prvem polčasu pokazala zelo dobro igro in bila boljši nasprotnik. Naša agresivna obramba je goste prisilila v veliko število napak. Boljša igra naše ekipe je bila kronana v 12. minuti. Tine Šturm je izvajal avt in z lepo podajo našel marka Mohoriča, ki je zadel za vodstvo naše ekipe. Svoje priložnosti so seveda imeli tudi gostje, a je bil Nik Logar vedno na mestu.

Tudi drugi polčas je boljše začela naša ekipa, ki je nadaljevala z agresivno igro, plod katere je bil še drugi zadetek. Gostje so izvajali kot. Tine Kravanja in Tilen Leban sta blokirala strel Anteja Matana. Slednji je v nasprotnem napadu lepo zaposlil Davida Laha, ki je zadel za vodstvo 2:0.

V isti minuti so imeli gostje prosti strel z velike oddaljenosti. Strel Ivana Matana je presenetil našega vratarja in končal v mreži za znižanje izida na 2:1. Po prejetem zadetku pa je šlo vse navzdol. V 29. minuti je Rok Šnofl preigral našega igralca in zadel za izenačenje na 2:2.

V 37. minuti pa so gostje, po napaki naše ekipe, povedli. Strelec je bil ponovno Rok Šnofl. Po prejetem zadetku je naša ekipa zaigrala z vratarjem v polju, a v zadnjih sekundah tekme prejela še četrti zadetek. Ponovno je bil strelec Rok Šnofl, ki je izkoristil novo napako naše ekipe in zadel v prazen gol, ter tako postavil končni izzid tekme, 2:4.

V petek naša ekipa gostuje pri Dobovcu, nato pa v Kobarid prihaja vodilni Siliko.

POSTAVI NA TEKMI Z METEORPLASTOM:

KMN Oplast Kobarid

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V)(K), 4 – Rok Hrast, 6 – Tine Kravanja, 8 – Rok Urbančič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 15 – Marko Mohorič, 17– David Lah, 22 – Matej Mohorič, 77 – Tine Šturm

Trener: Jaka Sovdat

KMN Meteorplast Šic Bar

22 – Klemen Anžel (V), 96 – Tjaž Lovrenčič (V), 2 – Aljaž Goznik, 3 – Ivan Matan, 4 – Matic Goznik (K), 5 – Lovro Trdin, 7 – Vid Kos, 8 – Ante Matan, 9 – Adrijan Trstenjak, 11 – Tim Lipovšek, 14 – Aljaž Ruis, 19 – Rok Šnofl

Trener: Robert Grdović

Sodnika: Barkovič Jože, Dimic Sebastijan

ZADETKI:

1:0 Marko Mohorič (12′)

2:0 David Lah (25′)

2:1 Ivan Matan (25′)

2:2 Rok Šnofl (29′)

3:2 Rok Šnofl (37′)

4:2 Rok Šnofl (40′)

KARTONI:

Rumeni: Tine Kravanja (12′), Vid Kos (15′), David Lah (16′), Marko Mohorič (25′), Tine Šturm (31′)

Rdeči: /

Leave a comment