PORAZ PROTI DOBOVCU

PORAZ PROTI DOBOVCU

V petek je naša ekipa gostovala pri serijskemu državnemu prvaku Dobovcu. Na gostovanje smo odšli močno oslabljeni, saj sta manjkala prvi vratar in kapetan ekipe Nik Logar in Tine Šturm, a kljub temu brez bele zastave.

Na koncu so se zmage, ki je bila vse prej kot lahka, veselili domačini. Končni rezultat pa je bil 3:1.

Naši fantje so se skoraj cel polčas dobro upirali favoriziranim domačinom in imeli tudi številne priložnosti a niso zadeli. Kazen je prišla v 19. minuti, ko je Vedran Matošević izvajal kot. Žogo je podaj do Kristjana Čujca, ki je podal Teu Turku, ta pa je zadel za 1:0.

V 30. minuti pa so bile vloge zamenjane. Teo Turk je izvajal avt in podal čez celo obrambo do Kristjana Čujca, ki je preigral Roka Beštra in zadel za 2:0.

Le tri minute kasneje pa so naši znižali rezultat. Matej Mohorič je preigral Žigo Čeha in podal Nejcu Kovačiču, ki se je znašel sam pred domačim vratarjem in brez težav znižal rezultat na 2:1.

V zadnjih minutah so naši poskusili izenačiti tudi z vratarjem v polju, a je po napaki v napadu Kristjan Čujec zadel prazen gol čez celotno igrišče.

Omenimo še, da sta v članski ekipi debitirala Blaž Plesničar in Rok Urbančič.

Po dveh odigranih krogih ostajamo z eno samo točko. V petek v Kobaridu gostujejo Bronxi, ki so v odlični formi.

POSTAVI:

KMN Oplast Kobarid

1 – Tomaž Ivančič (V), 23 – Deni Krivec (V)(K), 4 – Rok Hrast, 5 – Anže Širok, 7 – Tian Uršič, 8 – Rok Urbančič, 9 – Blaž Plesničar, 10 – Nejc Kovačič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 25 – Jurij Kikelj

Trener: Primož Zorč

Futsal Klub Dobovec

1 – Marko Peček (V), 12 – Rok Jazbec (V), 2 – Rok Mordej (K), 4 – Uroš Kotnik, 5 – Kristjan Čujec, 7 – Žiga Čeh, 8 – Teo Turk, 10 – Niko Cesarec, 11 – Timotej Debeljak, 14 – Vedran Matošević, 15 – Klemen Duščak, 17 – Blaž Gorinšek, 19 – Dino Pasariček, 50 – Patrik Pasariček

Trener: Rok Mordej

SODNIKA: Jernej Petek, Iztok Milošič

ZADETKI:

1:0       Teo Turk (19′)

2:0       Kristjan Čujec (30′)

2:1       Nejc Kovačič (33′)

3:1       Kristjan Čujec (38′)

KARTONI:

Rumeni: Rok Urbančič (13′), Jurij Kikelj (34′)

Rdeči: /

KMN Oplast Kobarid