NESREČEN REMI ČLANOV

NESREČEN REMI ČLANOV

Spet je za nami ena izmed tistih tekem, ko lahko rečeš le »saj ni res, pa je«. Od visokega vodstva Oplasta do remija v zadnjih sekundah tekme, ko so Mlinše izenačile dobesedno nekaj sekund pred zadnjim sodnikovim žvižgom.

Če je bil prvi polčas še brez zadetkov pa je bil začetek drugega zelo obetaven. Že v drugi minuti smo izpeljali akcijo za učbenike. Nejc Kovačič je podal Roku Beštru, ta pa takoj pred vrata, kjer je čakal Bine Kavčič in, s svojim prvim letošnjim golom, povedel naše v vodstvo z 1:0.

Le kako minuto kasneje je Nejc Kovačič, ki je z lahkoto preigral Lovra Trdina, sprožil od daleč in v svojem slogu vodstvo povišal na 2:0.

V 24. minuti pa smo že vodili z 3:0. David Lah je izvajal prosti strel in zadel Roka Urbančiča, od katerega se je žoga odbila do nasprotnikovega igralca, ki je žogo izbil na nogo Tianu Uršiču, ki je z lepim volejem dosegel svoj prvenec v 1. SFL.

Ko so že vsi v dvorani pričakovali zanesljivo zmago in miren zaključek tekme pa se je zgodilo prav nasprotno. Najprej je Bine Kavčič, v 29. minuti, dosegel avtogol. Nekaj minut pred koncem, pa so gostje začeli igrati v vratarjem v polju in nam zabili dva zadetka. Oba je dosegel Žiga Jerman.

Naslednji teden, naš čaka prva tekma četrtfinala pokala Terme Olimia in gostovanje v Dobrepolju.

POSTAVI:

KMN Oplast Kobarid

1 – Tomaž Ivančič (V), 24 – Nik Logar (V)(K), 4 – Rok Hrast, 7 – Tian Uršič, 8 – Rok Urbančič, 10 – Nejc Kovačič, 12 – Tomaž Gregorčič 16 – Bine Kavčič,  17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 77 – Tine Šturm

Trener: Matej Kavčič

ŠD Mlinše

1 – Jakob Kralj (V), 16 – Žiga Menard (V), 3 – Vid Kos, 7 – Patrick Osredkar, 8 – Lovro Trdin, 17 – Urban Pirnat, 20 – Jure Mezek, 22 – Tim Lipovšek, 23 – Mark Ceglar, 42 – Žiga Jerman, 43 – Aljaž Vozel, 55 – Janez Dolinšek (K), 89 Dragan Petrović

Trener: Gregor Ceglar

SODNIKA: Jernej Petek, Iztok Milošič

ZADETKI:

1:0    Bine Kavčič (21′)

2:0    Nejc Kovačič (22′)

3:0    Tian Uršič (26′)

3:1    Bine Kavčič (ag) (29′)

3:2    Žiga Jerman (39′)

3:3    Žiga Jerman (40′)

KARTONI:

Rumeni: Nejc Kovačič (15′), Lovro Trdin (17′), Patrick Osredkar (26′), Žiga Menard (40′), Jure Mezek (40′)

Rdeči: /

KMN Oplast Kobarid