PORAZ NA ŠKOFIJAH

PORAZ NA ŠKOFIJAH

Za nami je zaostala tekma 6. kroga 1. SFL. Naši so odšli na gostovanje na Škofije. Za razliko od tekme z Litijo, so se tokrat v ekipo vrnili Gregor Kos, Andrej Mohorič in Marko Mohorič. A se spet ni izšlo in naši so zdrsnili na predzadnje mesto na lestvici.

Gledali smo dokaj izenačeno tekmo, v kateri ni prevladoval nihče, več sreče pa so imeli domačini, ki so zmagali s 3:2. V prvem polčasu smo na obeh straneh videli nekaj priložnosti, a sta bila vratarja vedno na mestu, tako da se je polčas končal z rezultatom 0:0.

V drugem polčasu pa so prvi povedli domačini. V 24. minuti je bil, zaradi domnevne igre z roko v kazenskem prostoru izključen Aljaž Kusterle. Gosti so imeli 6- metrovko, a je Đoša Lazarević streljal mimo vrat. Naši so tekmo nadaljevali le s tremi igralci v polju, kar so domačini izkoristili za vodstvo. Po podaji Nika Zajca je zadel Uroš Đurić. Naši so se hitro pobrali in le dve minuti kasneje izenačili. Prosti strel je izvajal dani Vulikić, ki je žogo podal do Roka Beštra, ta pa je neubranljivo zadel za 1:1.  V 30. minuti je Đoša Lazarević streljal z leve strani, Nik Logar je strel ubranil, žoga pa se je, od Gregorja Kosa, odbila v gol za novo vodstvo domačih. Na novo izenačenje smo čakali 7. minut, ko je Dani Vulikić premagal domačega vratarja s strelom iz 10 m. Na žalost pa se našim spet ni izšlo in leminuto kasneje je Uroš Đurić, s svojim drugim golom, odločil zmagovalca.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

24 – Nik Logar (V) (K), 30 – Martin Žbogar (V), 4 – Rok Hrast, 5 – Aljaž Kusterle, 8 – Maj Ivančič, 10 – Anže Širok, 14 – Andrej Mohorič, 15 – Marko Mohorič, 19 – Anže Kavčič, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 29 – Gregor Kos, 77 – Dani Vulikić

KMN BRONX ŠKOFIJE:

1 – Alen Mordej (V), 25 – Domen Marolt (V), 3 – Jernej Peroša, 4 – Davor Stanišič, 7 – Uroš Đurič, 8 – Tilen Cupin, 9 – Nik Zajc, 10 – Žiga Kneževič Mrak, 11 – Aleksander Stanić, 17 – Đoša Lazarević (K)

SODNIKA:

Perič Aleš Močnik, Venco Zašev

STRELCI:

1:0    Uroš Đurič (24′)

1:1    Rok Bešter (26′)

2:1    Gregor Kos (30′) (AG)

2:2    Dani Vulikić (37′) (10m)

3:2    Uroš Đurič (28′)

KARTONI:

RUMENI: Žiga Kneževič Mrak (25′), Nik Zajc (26′), Đoša Lazarević (27′), Davor Stanišič (30′), Anže Širok (30′)

RDEČI: Aljaž Kusterle (24′)

Fotografije in videoposnetek smo si sposodili od KMN Bronx Škofije.

KMN Oplast Kobarid