ZMAGA V OSMINI FINALA POKALA TERME OLIMIA

ZMAGA V OSMINI FINALA POKALA TERME OLIMIA

Naši so uspešno preskočili prvo oviro v pokalu Terme Olimia. V petek so v Ljubljani premagali Futsal Olimpijo z rezultatom 0:4. Pod do zmage pa je bila vse prej kot lahka, saj je moram vratar Nik Logar kar nekaj krat resno posredovati. Omenimo še, da so se naši na gostovanje v Ljubljano, odpravili brez Nejca Kovačiča in trenerja Mateja Kavčiča, ki je bil na pripravah z reprezentanco Slovenije U19. Ekipo je tako s klopi vodil Primož Zorč.

Kljub veliko priložnostim, že v prvem polčasu, pa si naši ekipi ni uspelo zagotoviti mirnega drugega polčasa. Rezultat prvega polčasa je bil 0:1, strelec pa David Lah v 5. minuti.

V drugem polčasu pa so naši zadeli še trikrat in si tako zagotovili napredovanje v pokalu Terme Olimia. Uspešni so bili Rok Bešter, Dani Vulikić in Tilen Leban.

V klubu sedaj nestrpno čakamo žreb, da vidimo kateri klub bo zadnja prepreka pred uvrstitvijo na zaključni turnir finala pokala v Podčetrtek. Seveda vsi upamo, da nam bo žreb naklonjen, ter da se bomo spet uvrstili na zaključni turnir.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V), 30 – Peter Benedejčič (V), 4 – Rok Hrast, 7 – Tian Uršič, 8 – Vanč Florjančič, 11 – Tilen Leban, 14 – Andrej Mohorič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Primož Zorč

FUTSAL OLIMPIJA:

1 – Indir Murić (V), 12 – Niko Sommeregger (V), 2 – Aleksander Rastoka, 3 – Stevo Ignjatović, 5 – Svetozar Rastoka (K), 6 – Srđan Arsić, 7 – Sifet Liđan, 8 – Roman Hribar, 10 – Dane Kitić, 11 – Jasmin Dindić, 13 – Tjaš makuc, 14 – Nikola Vidović, 15 – Dario panić

Trener: Dane Kitić

SODNIKA:

Gregor Korošec, Venco Zašev

STRELCI:

0:1    David Lah (5′)

0:2    Rok Bešter (25′)

0:3    Dani Vulikić (28′)

0:4    Tilen Leban (38′)

KARTONI:

RUMENI: Nikola Vidović (18′), Jasmin Dindić (28′), Srđan Arsić (32′)

RDEČI: /

KMN Oplast Kobarid