ZAKLJUČEK SEZONE V KAMPU RUT

ZAKLJUČEK SEZONE V KAMPU RUT

Včeraj je potekal zaključek članske sezone v Kamp Rutu. Udeležili so se ga igralci, trenerji, uprava in ljudje, ki so nam tako ali drugače pomagali skozi celotno sezono. Začelo se je z uradnim delo, kje so svoje videnje o pretekli sezoni in kratka pričakovanja pred naslednjo sezono podali predsednik kluba Jure Rot, športni direktor Primož Zorč, poslovni direktor Branko Velišček in trener članske ekipe Zoran Tesko. Glavna cilja pred naslednjo sezono sta, da se zadrži člansko ekipo v isti sestavi (mogoče celo s kakšno okrepitvijo) in zagon Oplastove šole futsala.

Po uradnem delu smo se okrepčali s pasuljem, sledil pa je derbi med starimi in mladimi, kjer so se Zoran Tesko, Primož Zorč, Saša Leban, Jure Rot, Borut Čopi, Jaka Sovdat, Jure Lenarčič in Dani Vulikič  pomerili z mlajšimi soigralci, ki so nastopali v postavi Nik Logar, Rok Hrast, Nejc Kovačič, Jurij Kikelj, Blaž Volarič, Aljaž Kusterle in Rok Urbančič. Predvsem Tesko, Zorč in Leban so pokazali, da še niso za staro šaro. Kot se za tak derbi spodobi, ni manjkalo atraktivnih potez, golov in vratarskih obramb. Na koncu so bili spretnejši “stari” , ki so s 4:3 premagali nasprotnike.

Po končani tekmi smo se vrnili v bife Kamp Ruta, kjer smo ob jedači in pijači ostali do zgodnjih jutranjih ur. Z obiskom nas je počastil tudi bivši vratar kluba Igor Bratić. Niku Logarju pa smo podelili pokal, za najlepši gol sezone, ki ga je zabil prav Igorju Bratiću, ko je ta, v prvem delu sezone, igral še za FSK Stripy.

KMN Oplast Kobarid