ZAČETEK TRENINGOV

ZAČETEK TRENINGOV

SAM NA FUZBAL ME PUST…

(KMN OPLAST SE OGREVA ZA ZAGON DEJAVNOST)

Minilo je že skoraj dva meseca odkar je drobcen organizem, za katerega velja da je  »brez možganov«, vrgel iz tira skoraj cel svet in krepko zmotil »normalno življenje«.

Ob vseh omejitvah, ki smo jih bili in smo jih še deležni, smo nekaj časa mirno prenašali prepoved/omejitev športnih aktivnosti, v zadnjem času pa je verjetno marsikomu od naših igralcev prišel na um tudi znani napev iz naslova… sam na fuzbal me pust…

Ob sedanji delni umiritvi epidemije zgleda, da se bodo tudi te želje lahko uresničile, pa čeprav pod strogimi pogoji in omejitvami. Prva navodila oz. usmeritve v zvezi s ponovnim zagonom športnih dejavnosti so objavljena in sedaj je največ odvisno od nas.

Zato, da bi se čim bolje pripravili na zagon dejavnosti v novih razmerah, se je uprava KMN Oplast odločila, da skličemo predhodne sestanke:

V nedeljo, 10. maja ob 11.00 se dobimo s starši igralcev od 2. do 6. razreda OŠ pred športno dvorano v Kobaridu.

Želimo vas seznaniti s pogoji, v katerih bomo delali in s predlogi za dodaten dvig  kvalitete dela v bodoče. Prisotni bodo predsednik kluba in drugi člani uprave ter trenerji, da lahko uskladimo datum začetka vadbe, urnike oz. termine bodočih dejavnosti in slišimo vaše predloge.

Za nekoliko starejše mlade igralce ( U-15, U-17 in U-19) bo sestanek na istem mestu ob 12.00.

S temi fanti bomo opravili pogovore osebno, seveda pa je dobrodošla tudi prisotnost staršev. Tudi s to skupino bomo skupaj definirali vse v zvezi z bodočo vadbo – začetek, termini, število vadbenih skupin, organizacija, oprema …

V primeru nejasnosti lahko za mlajše kategorije pokličete

Aleksa – 041 387 441,

za starejše pa Primoža – 031 871 991

Pridite – čas je, da skupaj ponovno poženemo dejavnost, ki nam bogati življenje in nas povezuje že desetletja.  Dokažimo, da zmoremo premagovati tudi težave, ki nastanejo v takih razmerah in da se malemu organizmu »brez možganov« ne bomo pustili ustrahovati.

KMN Oplast Kobarid