ZA NAMI JE PRVI TRENING

ZA NAMI JE PRVI TRENING

Če nam jo je včeraj malo zagodlo vreme in smo bili prisiljeni odpovedati treninge, nas je danes pričakalo mnogo lepše vreme in približno 50 fantov, ki so komaj čakali, da se, po dveh mesecih brez treningov zapodijo na igrišče. Oba treninga sta potekala brez najmanjših težav, saj so vsi fantje upoštevali navodila trenerjev, za varen trening.

Najprej so s treningom začeli mlajši fantje, ki so pod vodstvom Zorana Teska, Blaža Volariča, Danija Vulikića in Nika Logarja opravili svoj trening. Navdušenje pri fantih je bilo veliko. Najbolj pa veseli velika udeležba, saj so bili prisotni skoraj vsi, ki lahko trenirajo. Opravili so 75 minut dolg trening. Za prizadevnost si zaslužijo vse pohvale.

Takoj za njimi so svoj 90 minutni trening opravili še fantje iz selekcij U15 do U19, ki so vadili pod taktirko Primoža Zorča, Zorana Teska, Danija Vulikića, Nika Logarja in Roka Hrasta. 

Naslednji treningi so v soboto 16.5.2020

Fantje U13 in mlajši: zbor je ob 9:50 pred telovadnico. Trening bo potekal na umetni travi in betonskem igrišču, zato prinesite s seboj teniske za futsal in ne kopačk.

U15 do U19: zbor je v soboto ob 11:15 pred telovadnico.

KMN Oplast Kobarid