ZA NAMI JE PRVI OPLASTOV IGRALNI DAN

ZA NAMI JE PRVI OPLASTOV IGRALNI DAN

Mlajše Oplastove selekcije pridno trenirajo že od sredine avgusta, ko so otroci različnih selekcij trenirali skupaj, z začetkom šolskega leta pa so se porazdelili po svojih starostnih ekipah. Prilagamo tudi fotografije s treningov ekip U7 in U9.

V sredo 16.9, pa je bil na kobariškem stadionu, za katerega zgledno skrbi občinski režijski obrat, organiziran prvi Oplastov igralni dan. Zbrali so se igralci selekcij U7, U9, U11 in U13, pridružilo pa se jim je tudi nekaj novih igralcev in tudi ena igralka, ki se želijo seznaniti z najpopularnejšim športom na svetu in postati člani našega kluba.

Igralce so na kobariškem stadionu pričakali trenerji Blaž, Dani, Borut, Rok in Zoran, ter igralca Tian in Dražen, ki je našim mladim upom demonstriral tudi nekaj nogometnih trikov. Ker je igralni dan namenjen temu, da se fantje in dekleta zabavajo, so bila v ta namen postavljena igrišča, kjer so fantje lahko igrali nogomet proti vrstnikom. Kot lahko opazite na fotografijah, so se otroci zabavali, trenerji in starši pa uživali ob pogledu na poln stadion nadobudnih nogometašev. Nekateri trenerji so se odločili tudi preizkusiti svoje »nogometne sposobnosti« in se pridružili tekmam.

Ob tej priložnosti bi radi še enkrat povabili vse, ki bi se radi pridružili klubu, da kontaktirajo trenerje ali pa se udeležijo naslednjega igralnega dneva.

Igralni dan je trajal 90 minut, fantje in dekle pa so ga zapustili navdušeni in vsi v en glas zagotavljali, da si želijo še takšnih dogodkov. No, naslednji sledi v kratkem…

KMN Oplast Kobarid