ZA NAMI JE DRUGI OPLASTOV DAN NOGOMETA

ZA NAMI JE DRUGI OPLASTOV DAN NOGOMETA

Za nami je drugi Oplastov igralni dan nogometa. Pod vodstvom Oplastovih trenerjev Blaža, Danija, Boruta in Roka, katerim sta pomagala še Tian In Ian, se je zabavalo in igralo nogomet skoraj 50 otrok. Zbrali so se igralci selekcij U7, U9, U11 in U13.

Še posebej pa veseli dejstvo, da je bilo na igralnem dnevu kar nekaj novih obrazov, kar je dokaz, da je v Posočju, pri mladih, še vedno prisotno zanimanje za nogomet.

Ker je igralni dan namenjen temu, da se fantje in dekleta zabavajo, so bila v ta namen postavljena igrišča, kjer so lahko igrali nogomet proti vrstnikom. Kot lahko opazite na fotografijah, so se otroci zabavali, trenerji in starši pa uživali ob pogledu na poln stadion nadobudnih nogometašev. Na koncu pa so se igralci še posladkali s sladoledom.

Ob tej priložnosti bi radi še enkrat povabili vse, ki bi se radi pridružili klubu, da kontaktirajo trenerje ali pa se udeležijo naslednjega igralnega dneva. Prijavnico dobite TUKAJ.

Igralni dan je trajal 90 minut, fantje in dekle pa so ga zapustili navdušeni in vsi v en glas zagotavljali, da si želijo še takšnih dogodkov.

KMN Oplast Kobarid