V SREDO ZAČNEMO!!

V SREDO ZAČNEMO!!

Na sestanku  s starši mlajših igralcev in igralci KMN Oplast Kobarid do U19 je padla odločitev, da

v sredo, 13.05.2020 ponovno začnemo s treningi

Trening za mlajše kategorije (za vse registrirane igralce) do U13 bo ob 17 uri.

Trening za igralce od U15 do U19 pa ob 18:30.

To nam omogočajo predpisi, ki dovoljujejo treninge registriranih športnikov na individualni ravni.  Seveda  bo vse potekalo  ob spoštovanju omejitev, ki jih nalaga oziroma priporoča zdravstvena stroka. Treningi bodo potekali zunaj (na travnatem igrišču, umetni travi in po potrebi na asfaltu) zato posebej opozarjamo na pravočasen prihod na trening.

Oprema, ki jo mora vsak igralec prinesti s sabo je naslednja:

  • žoga
  • bidon z vodo
  • kopačke oziroma teniske
  • primerna oblačila za trening v primeru dežja
  • topla oblačila za po treningu  

Garderobe ne bodo zagotovljene, treningi pa bodo potekali v vsakem vremenu. Vsa podrobna navodila boste dobili pred začetkom prvega treninga od trenerjev in drugih prisotnih, zato vas naprošamo, da na prvi trening pridete 10 minut pred začetkom. 

Po prvem treningu bomo, v odvisnosti od števila  prisotnih in drugih okoliščin, oblikovali skupine in urnike za delo v naprej.

Čas negotovosti je lahko tudi čas priložnosti – vsi, ki želite napredovati, izpopolniti individualno tehniko, odpraviti  določene pomanjkljivosti, ohraniti vsaj osnovno fizično pripravljenost – pridite in izkoristite priložnost okrepljenega dela z več trenerji  in specifičnimi vajami.

Prav tako pa vabimo vse, ki bi želeli trenirati in igrati za KMN Oplast Kobarid, pa dosedaj niste, da se nam pridružite v sredo.

Nič se ne spremeni oziroma uredi kar samo od sebe, naredimo takoj kar lahko v danih razmerah, da bomo pripravljeni na vse izzive v prihodnosti.

Prosimo vse registrirane igralce (pri mlajših pa njihove starše), da trenerje ali člane uprave obvestijo o udeležbi oziroma jih pokličejo v primeru zadržkov, težav ali vprašanj.

KMN Oplast Kobarid