TUDI SELEKCIJI U7 IN U9 DO PRVIH TEKEM

TUDI SELEKCIJI U7 IN U9 DO PRVIH TEKEM

Po odpovedi prijateljskih tekem prejšnji teden, zaradi slabega vremena, so tokrat prišli na svoj račun tudi igralci iz selekcij U7 in U9. Obe ekipi sta se včeraj, v Tolminu, pomerili s svojimi vrstniki iz NK Tolmin. Kljub slabši napovedi, je tokrat vreme dopuščalo izvedbo tekem. Najbolj pa veseli  dejstvo, da je na turnir odšlo kar 24 naših nogometašev iz dveh selekcij. V selekciji U9 smo tako lahko sestavili kar 4 ekipe.

Nejc Kovačič, trener selekcije U7:

»Končno so tudi naši najmlajši prišli na svoj račun in odigrali prve tekme. Vsi so pokazali da imajo veselje in željo do igranja. Na vsaki tekmi se je videlo, da imajo željo po zmagi. Najbolj pomembno pa je, da so prav vsi uživali, dali vse od sebe in se družili s svojimi vrstniki iz NK Tolmin.«

Pri selekciji U9, kjer se igra 4 proti 4, pa nam je uspelo sestaviti kar štiri enakovredne ekipe. Pri fantih se že vidi dobro delo trenerjev, iz te in prejšnjih sezon. Najbolj pomembno pa je, da so po pridnem in zavzetem delu na treningih, tudi oni dočakali prve tekme. Tudi fantje iz selekcije U9 so pokazali veliko veselja in želje do igranja nogometa. Želja po zmagi je bila velika, veselje po golih pa še večje. Ni pa manjkalo tudi lepih potez.

Ob tej priložnosti, bi se tudi zahvalili NK Tolminu za organizacijo vseh tekem za mlajše selekcije, tako prejšnji teden, kot tudi včeraj. Ob prvi priložnosti pa se vidimo v Kobaridu na »povratnih tekmah«.

KMN Oplast Kobarid