TRENINGI MLAJŠIH SELEKCIJ

TRENINGI MLAJŠIH SELEKCIJ

Z nogometnimi treningi mlajših selekcij smo že pričeli 18.8, s prihajajočim šolskim letom pa začnemo trenirati posamezno po selekcijah. V sredo, 1.9., bomo imeli še zadnji skupni trening (ob 18:00), s četrtkom, 2.9., pa se začnejo treningi posamezno po selekcijah. Urnik treningov si lahko ogledate v zavihku Urniki treningov.

Selekcija U6, bo s treningi pričela v mesecu oktobru

Možne so zamenjave urnika, v kolikor bomo to primorani storiti zaradi službenih obveznosti trenerjev ali zasedenosti športnih površin, vendar od 2.9. dalje velja zgoraj navedeni urnik.

Kontakte trenerjev najdete na spletni strani kluba, pod zavihkom FUTSAL ŠOLA.

Na treninge morajo priti otroci vsaj 10 minut pred začetkom treninga in počakajo na prihod trenerja. Otroke selekcij, ki pričnejo treninge ob 14:30 in so v podaljšanem bivanju, pridejo kot običajno v šolo iskat trenerji. Ostali počakajo pred telovadnico.

Oprema: kopačke, nogometni teniski, kratke hlače, kratka majica, pijača, v primeru hladnejšega vremena športna oblačila z dolgimi rokavi.

Otroci naj čim prej prinesejo izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete na spletni strani kluba, pod zavihkom FUTSAL ŠOLA: OBRAZCI. Prijavnico natisnite, izpolnite in prinesite trenerju.

Kdor še ni vrnil dresa iz lanske sezone, prosimo naj to stori v tem tednu.

Obenem vabimo k vpisu na treninge našega kluba vse otroke, ki do sedaj še niso trenirali, pa bi radi postali del rdeče-bele zgodbe in se pridružijo vsem tistim, ki so že člani Oplastovih mlajših selekcij. Na treningih in tekmah bomo poskrbeli, da se bomo zabavali in obenem veliko naučili!

Lep pozdrav,

trenerska ekipa KMN Oplast Kobarid