TEKME MLAJŠIH SELEKCIJ

TEKME MLAJŠIH SELEKCIJ

Spet je za nami pester teden za mlajše selekcije. Začeli so ga U9, varovanci Tiana Uršiča in Boruta Čopija, s turnirjem v Vipolžah. Glede na to, da se rezultati v tej starostni kategoriji ne beležijo, je važno, da so fantje odigrali več tekem, kjer ni manjkalo lepih potez in golov. Fantje z vsako tekmo nabirajo prepotrebne izkušnje za prihodnost. Pohvale pa tudi staršem ekipe U9, ki so se gostovanja udeležili v velikem številu in navijali za svoje nogometaše.

Turnirja so se udeležili:

Tilen, Jan, Taj, Rok, Gal, Val, Blaž, Svit, Timotej in Žan

V nedeljo so drugo zaporedno zmago zabeležili U19, ki se očitno dvigujejo v formi, ne glede na veliko pomanjkanje števila treningov. Tokrat je padla Litija. Končni rezultat je bil 3:2 za naše. Strelca sta bila Patrik Ivančič (2x) in Urban Leban.

Ekipa je nastopala v postavi:

1 – Martin Rutar (V), 22 – Martin Žbogar (V)(K), 2 – Matija Bajt, 4 – Andrej Skrt, 5 – Mitja Leban, 6 – Žiga Uršič, 7 – Tian Uršič, 9 – Lan Kovačič, 10 – Jure Medveš, 13 – Urban Leban, 14 – Patrik Ivančič, 18 – Luka Jarc

Včeraj pa so 12. krog lige, pod okriljem MNZ Gorica odigrali še varovanci Blaža Volariča, U13. Doma so gostili gorici in zabeležili prvi poraz v spomladanskem delu. Gorica je zmagala z 2:3. Zadetke za naše sta dala Weisbacher Tjan in Kalčič Žiga.

Ekipa U13 je nastopala v postavi:

1 – Uršič Franci (V), 4 – Mašera Vid, 6 – Weisbacher Tjan, 8 – Volarič Nace, 9 – Volarič Lado, 11 – Gorjan Filip, 12 – Matelič Beno, 14 – Rot Steven, 15 – Kalčič Žiga, 17 – Volarič Oton (K), 19 – Ivančič Patrik

Omenimo še, da je tekma U11, proti NK Tolmin, v četrtek odpadla zaradi dežja in slabega igrišča.

KMN Oplast Kobarid