TEKMA Z DOBOVCEM S PRISOTNOSTJO GLEDALCEV

TEKMA Z DOBOVCEM S PRISOTNOSTJO GLEDALCEV

Obveščamo vas, da je KMN Oplast Kobarid, od NIJZ, pridobil pozitivno mnenje za organizacijo tekem 1. SFL s prisotnostjo omejenega števila gledalcev.

Seveda so pogoji prilagojeni razmeram, ki vladajo zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom in so dokaj strogi:

  1. Vstop v dvorano, bo gledalcem omogočen največ pol ure pred začetkom tekme in sicer posamično. Vsak, ki si bo želel ogledati tekmo bo lahko vstopil izključno z masko na obrazu, ki jo bo treba nositi v vseh skupnih prostorih – hodniki, stopnišče, sanitarije,…
  2. Na vhodu vas bo organizator opozoril, da lahko vstopate le zdravi (brez povišane telesne temperature, kašlja in drugih znakov bolezni). Morali si boste razkužiti roke in nadeti masko, organizator pa ima pravico, da vam izmeri telesno temperaturo z brezstičnim termometrom in vas zavrne, če je le-ta povišana.
  3. Na tribuni bo treba ohranjati predpisano razdaljo. Skupaj lahko sedijo le sorodniki člani istega gospodinjstva.
  4. Med tekmo (tudi ob polčasu) ne bo mogoče izstopati iz dvorane na glavnem vhodu, ampak le na stranskem (skozi požarna vrata na vrhu tribun).
  5. Po koncu tekme je treba zapustiti tribune posamično in obvezno z masko na obrazu.

KMN Oplast, kot organizator bo vesel vseh, ki se boste udeležili tekme kot gledalci, a vas prosimo da spoštujete navodila osebja in s tem skrbite za svoje zdravje in zdravje drugih obiskovalcev tekme.

Starejšim, tistim, ki so bolj izpostavljeni zdravstvenim tveganjem in majhnim otrokom, ki ne zmorejo ohranjati distance med tekmo, odsvetujemo obisk tekme.

Upamo, da boste, kljub omenjenim omejitvam, po dolgem času lahko spet uživali v kvalitetnem športnem dogodku, saj nam prihaja v goste KMN Dobovec – najkvalitetnejša ekipa zadnjih let v Sloveniji, ki je tudi aktualni državni prvak in reprezentanca Slovenije v malem.

ORGANIZATOR TEKME (KMN OPLAST KOBARID) SI PRIDRUŽUJE PRAVICO, DA LAHKO VSAKOGAR, KI NAVODIL NE BO SPOŠTOVAL, ODSTRANI IZ DVORANE, BREZ PREDHODNIH OPOZORIL!

KMN Oplast Kobarid