REMI Z BRONXI

REMI Z BRONXI

Primorski derbi je kar upravičil svoj naziv. Čeprav nismo videli veliko zadetkov, pa smo videli zanimivo tekmo, z priložnostmi na obeh straneh. Blestela sta predvsem oba vratarja, ki sta spravljala v obup nasprotne igralce. Na koncu je mogoče neodločen izid še najbolj pošten.

Naši so ponovno nastopili močno oslabljeni. Poleg Roka Beštra je tokrat manjkal Matej Mohorič. Na srečo je bil ponovno v ekipi kapetan ekipe Dani Vulikić, svoj prvi nastop v dresu Oplasta pa je zabeležil Bine Kavčič, sicer sin trenerja Mateja Kavčiča.

V prvem polčasu smo videli zanimivo igro, priložnosti ni manjkalo, gostje pa so zadeli še vratnico. A rezultat polčasa je bil 0:0. V drugem polčasu sta obe ekipi nadaljevali isto, kot sta zaključili v prvem polčasu. Gostje so zadeli še dve vratnici, prvi pa so povedli naši.

V 30. minuti smo imeli na voljo prosti strel, ki ga je uspešno realiziral Nejc Kovačič. Našim je uspelo vodstvo zadržati do 39. minute. Gostje so igrali z vratarjem v polju in naši obrambi se je izmuznil Marin Mandir, ki je prišel neoviran do strela in postavil končni izzid tekme.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

1 – Nik Logar (V), 23 – Deni Krivec (V), 30 – Peter Benedejčič (V), 7 – Tian Uršič, 8 – Vanč Florjančič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 14 – Andrej Mohorič, 16 – Bine Kavčič, 17 – David Lah, 26 – Jan Žnidarčič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Matej Kavčič

KMN BRONX ŠKOFIJE:

1 – Alen Mordej (V), 48 – Domen Marolt (V), 5 – Davor Stanišič, 6 – Amel Memić, 7 – Jernej Peroša, 9 – Nik Zajc (K), 10 – Aleksander Stanić, 11 – Dejan Bojkić, 21 – Tilen Cupin, 44 – Marin Mandir, 47 – Žiga Kneževič Mrak

Trener: Damir Pertić

Dražen Jurič, Rade Kovačič

STRELCI:

1:0       Nejc Kovačič (30′)

2:0       Marin Mandir (39′)

KARTONI:

RUMENI: Tilen Cupin (30′)

RDEČI: /

KMN Oplast Kobarid