REMI ČLANOV Z DOBREPOLJEM

REMI ČLANOV Z DOBREPOLJEM

V 15. krogu 1. SFL je pri nas gostovala zadnje uvrščena ekipa, FK Dobrepolje, ki je nujno potrebovala točke, za beg z dna. Naši so bili pred tekmo izraziti favoriti, na koncu pa smo videli remi, kjer smo se izvlekli v zadnjih sekundah tekme.

Začetek je bil dokaj miren, brez izrazitih priložnosti, do 12. minute, ko smo povedli. Za 1:0 je zadel Andrej Mohorič. Gostje so izgubili žogo Rok Bešter pa je odhitel v protinapad, podal do Andreja, ki je neubranljivo zadel za 1:0. A namesto, da bi naše gol podžgal, se je zgodilo ravno nasprotno. Gosti so namreč v naslednjih 12. minutah zadeli trikrat in povedli z 1:3. Dva zadetka je prispeval Alen Blatnik, enega pa Žan Štepec.

Po tretjem prejetem zadetku pa so se naši igralci le prebudili in močno pritisnili na vrata Dobrepolja, ki je v 10. minutah le redko prišel na našo polovico. Plod izjemnega pritiska pa je bilo izenačenje. Najprej je na 2:3 znižal Nejc Kovačič, ki je prišel do odbite žoge in matiral nemočnega gostujočega vratarja. 6. minut kasneje pa je izenačil Matej Mohorič. Nejc Kovačič je izvajal avt, Matej pa s prve sprožil in premagal gostujočega vratarja.

Ko pa smo vsi čakali še 4. gol v nasprotnikovi mreži, je goste v vodstvo spet popeljal Alen Blatnik, ki je izkoristil hiter protinapad gostov. Naši so v zadnjih minutah igrali z vratarjem v polju in v 40. minuti le bili nagrajeni. Nejc Kovačič je streljal od daleč in žoga bi šla mimo vrat, a na našo srečo je pri vratnici stal David Lah, ki je žogo preusmeril v gol za končnik 4:4.

Zadnjo tekmo za Oplast je odigral Vanč Florjančič, ki se odpravlja na študij v Gradec. Vanču se najlepše zahvaljujemo za čas, ki ga je preživel v našem klubu, ter mu želimo vse najboljše v nadaljni karieri. Kdo ve, mogoče kdaj spet v dresu Oplasta.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V),  4 – Rok Hrast, 8 – Vanč Florjančič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 14 – Andrej Mohorič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Matej Kavčič

FUTSAL KLUB DOBREPOLJE:

1 – Matej Babnik (K)(V), 16 – Urban Šilc (V), 3 – Damjan Ilić, 6 – Žan Štepec, 7 – Tomaž Pustotnik, 8 – Miha Babič, 10 – Matevž Klinc, 14 – Gal Škulj, 17 – Urban Pirnat,  18 – Alen Blatnik, 69 – Blaž Končan, 77 – Žiga Andolšek, 96 – Matevž Miškec

Trener: Slaviša Đorđević

Sodnika:

Gregor Korošec, Igor Maksimovič

STRELCI:

1:0    Andrej Mohorič (12.)

1:1    Žan Štepec (13.)

1:2    Alen Blatnik (16.)

1:3    Alen Blatnik (24.)

2:3    Nejc Kovačič (29.)

3:3    Matej Mohorič (35.)

3:4    Alen Blatnik (37.)

4:4    David Lah (40.)

KARTONI:

RUMENI: Tilen Leban (10′), Gal Škulj (10.), Urban Pirnat (27.)

RDEČI: /

KMN Oplast Kobarid