RAZPORED TEKEM SELEKCIJ U17 IN U19

RAZPORED TEKEM SELEKCIJ U17 IN U19

V prostorih NZS je bil opravljen žreb za 2. SFL ter tekmovanja mladih – U15, U17 in U19. Za nas je bil še posebno zanimiv žreb za selekcije U17 in U19, kjer ima tudi KMN Oplast svoji ekipi.

Novost v letošnji sezoni je, da se lige ne delijo več na vzhod in zahod, temveč je nastala združena liga. Za ekipe je to dobro, saj liga omogoča večje število tekem. Po drugi strani pomeni tudi številna dolga gostovanja za naše ekipe.

Selekcija U19 bo s tekmami začela 20.9.2020, ko se bo v prvem krogu pomerila doma z ekipo FC Dobrepolje. V ligi poleg naše ekipe in že omenjene ekipe FC Dobrepolje nastopajo še FK Dobovec, KMN Bronx Škofije, FC Litija, Futsal Klub Trzin, KMN Sevnica, KMN Meteorplast, KMN Tomaž, ŠD Mlinše, Senčila Senica Oplotnica, FC Siliko, ŠD Extrem in FC Ptuj. Tekmovanje se zaključi 9.5.2021 z gostovanjem na Škofijah pri starih znancih KMN Bronx.

Selekcija U17 pa bo s tekmovanjem začela v mesecu oktobru. Natančneje 3.10.2020 na domačem terenu. Nasprotnik pa bo FC Siliko iz Vrhnike. Poleg naših in Silika ligo sestavljajo še KMN Bronx Škofije, FK Dobrepolje, KMN Benedikt, KMN Meteorplast, KMN Tomaž, MNK Proteus Postojna, ŠD Extrem in KMN Miklavž. Pri selekciji U17 se zadnji krog igra 20.3.2021, ko bodo naši doma gostili KMN Miklavž.

Podroben razpored si lahko ogledate v priponki, seveda pa so možne tudi še kakšne spremembe.