PRVA ZMAGA ČLANOV, PADLI BRONXI

PRVA ZMAGA ČLANOV, PADLI BRONXI

V tretjem krogu smo dočakali tudi prvo zmago članske ekipe. Tekma je bila, po pričakovanjih težka, a po dolgem času so padli tudi Bronxi. Naša zmaga pa popolnoma zaslužena. Tudi tokrat smo tekmo odigrali brez trenerja Kavčiča, ki je odslužil še zadnjo od treh tekem prepovedi, zaradi rdečega kartona

Naša ekipa je bila boljši tekmec od samega začetka, povedli pa smo v 10. minuti. Tine Šturm je lepo podal do Davida Laha, ki je takoj sprožil in neubranljivo zadel.

Na povišanje vodstva smo čakali 4 minute. Nejc Kovačič je podal do Anžeta Široka, ki se je otresel obrambnega igralca in iz težkega položaja zadel za 2:0. To je bil tudi rezultat prvega polčasa.

V drugem polčasu so gostje pritisnili, a si niso ustvarili kaj veliko priložnosti. V 29. minuti pa so le uspeli zadeti. Podajo Aleksandra Stanića je izkoristil Nik Zajc, ki je rezultat znižal na 2:1.

Le tri minute kasneje pa so naši odgovorili z novim zadetkom. Na 3:1 je, po podaji Mateja Mohoriča, povišal Nejc Kovačič.

V zadnjih minutah so gostje igrali z vratarjem v polju in kar nekajkrat nevarno zapretili. V 37. minuti je Niku Zajcu uspelo še enkrat premagati odličnega Nika Logarja. A to je bil tudi zadnji zadetek na tekmi.

Kot že rečeno velika in pomembna zmaga naše ekipe. Omenimo še, da je dal Primož Zorč priložnost za igro vsem 12 igralcem, med katerimi sta bila tudi dva debitanta, Leon Korošec in Patrik Ivančič.

Naslednji teden nas čaka težko gostovanje v Zagorju, proti Mlinšam. Kjer pa seveda gremo spet po tri točke.

POSTAVI:

KMN Oplast Kobarid

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V)(K), 3 – Patrik Ivančič, 5 – Anže Širok, 7 – Tian Uršič, 8 – Rok Urbančič, 9 – Blaž Plesničar, 10 – Nejc Kovačič, 17 – David Lah, 18 – Leon Korošec, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 25 – Jurij Kikelj, 77 – Tine Šturm

Trener: Primož Zorč

KMN Bronx Škofije

1 – Alen Mordej (V), 14 – Mihail Pavlov (V), 3 – Nemanja Jakovljević, 4 – Tilen Cupin, 7 – Jernej Peroša, 9 – Nik Zajc (K), 10 – Tilen Kamenčić, 11 – Aleksander Stanić, 44 – Marin Mandir, 47 – Žiga Kneževič Mrak

Trener: Damir Pertič

SODNIKA: Perič Aleš Močnik, Venco Zašev

ZADETKI:

1:0       David Lah (10′)

2:0       Anže Širok (14′)

2:1       Nik Zajc (29′)

3:1       Nejc Kovačič (32′)

3:2      Nik Zajc (37′)

KARTONI:

Rumeni: Rok Urbančič (20′), Žiga Kneževič Mrak (25′), Anže Širok (38′), Rok Bešter (39′)

Rdeči: /

KMN Oplast Kobarid