PORAZ V LITIJI

PORAZ V LITIJI

Tretji zaporednI poraz članske ekipe. Po neuspehu v 8. in 9. krogu so naši, v Litijo, odšli oslabljeni a optimistični. Želja je bila presenetiti Litijo. Žal se ni izšlo. Naši so bili sicer enakovreden tekmec, je pa imela Litija več od igre v prvem polčasu. A tudi mi smo imeli svoje priložnosti.

Mreža se je prvič zatresla v 17. minuti, ko je Marko Bjelčević nenadoma ustrelil z velike razdalje in premagal Nika Logarja. Naši si še niso opomogli od prejetega zadetka, ko so domačini že vodili z 2:0. Slabo minuto kasneje je Litija izvajala kot. Žoga je prišla do Gašperja Vrhovca, ki je preigral Davida Laha in neubranljivo zadel. 2:0 je bil tudi rezultat polčasa.

Naši so drugi polčas začeli boljše, kot so končali prvega. Takoj so nanizali tri lepe priložnosti, a žoga ni hotela v gol. Zato pa so zadeli domačini še dvakrat. V 30. minuti je, po dveh lepih obrambah Nika Logarja, zadel Brazilec v dresu Litije Allex Rezende da Silva. Končni izzid tekme pa je v 32. minuti postavil Gašper Vrhovec, ki je zadel v protinapadu.

Kot rečeno je bil to tretji zaporedni poraz naših. V petek v Kobaridu gostuje, za nas izjemno neugoden tekmec, KMN Bronx, katerega že lep čas nismo premagali na domačem igrišču. Tokrat pa bo zmaga nujna. Upamo, da se na igrišče vrne vsaj kapetan Dani Vulikić.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

1 – Nik Logar (V)(K), 23 – Deni Krivec (V), 4 – Matej Mohorič, 8 – Vanč Florjančič, 10 – Nejc Kovačič, 14 – Andrej Mohorič, 17 – David Lah, 18 – Rok Hrast, 19 – Jan Žnidarčič, 22 – Tilen Leban

Trener: Matej Kavčič

FC LITIJA:

1 – Nejc Urbanija (V), 22 – Darko Ćućić (V), 25 – Nejc Berzelak (V), 3 – Vid Kos, 6 – Marko Bjelčević, 9 – Gašper Vrhovec (K), 10 – Jediael Mota, 11 – Admir Ćosić, 18 – Patrick Osredkar, 19 – Allex Rezende da Silva, 23 – Tine Šturm

Trener: Andrej Dobovičnik

SODNIKA:

Admir Zahović, Jasmin Mustafić

STRELCI:

1:0       Marko Bjelčević (17′)

2:0       Gašper Vrhovec (18′)

3:0       Allex Rezende da Silva (30′)

4:0       Gašper Vrhovec (32′)

KARTONI:

RUMENI: Andrej Mohorič (10′), Admir Ćosić (27′), Allex Rezende da Silva (30′), Tine Šturm (40′)

RDEČI: /

KMN Oplast Kobarid