PORAZ PROTI DOBOVCU

PORAZ PROTI DOBOVCU

V zadnjem krogu rednega dela 1. SFL, je naša članska ekipa doma gostila Futsal Klub Dobovec, prve favorite prvenstva. Naši so igrali brez “kartoniranih” Nejca Kovačiča in Andreja Mohoriča. Veliko priložnost za igro je dobil Tian Uršič, ter jo tudi dobro izkoristil. Ekipi pa je na pomoč priskočil tudi Vanč Florjančič, ki je dosegel tudi edini zadetek za Oplast.

Dobovec je sicer povedel. V 2. minuti je napako obrambe izkoristil Teo Turk in zadel za 0:1. V 10. minuti na 0:2 povišal Žiga Čeh, le minuto kasneje pa je Vanč Florjančič preigral Damirja Puškarja in znižal na 1:2. Na 1:3 pa je v zadnjih sekundah polčasa povišal Rok Mordej.

V drugem polčasu je Dobovec zadel še dvakrat. Na 1:4 je povišal Rok Mordej, končnih 1:5 pa je postavil Žiga Čeh.

Po visokem porazu na prvi tekmi v Rogatcu, so naši tokrat pokazali bistveno boljšo predstavo. Vse misli pa so že bile uprte v končnico prvenstva, kjer igramo proti Siliku iz Vrhnike. Cilje je jasen, izločitev Silika in napredovanje med štiri najboljše ekipe v ligi.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V),  30 – Peter Benedejčič, 4 – Rok Hrast, 7 – Tian Uršič, 8 – Vanč Florjančič, 11 – Tilen Leban, , 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Matej Kavčič

FUTSAL KLUB DOBOVEC:

1 – Damir Puškar (V), 12 – Marko Peček (V), 2 – Rok Mordej (K), 5 – Kristjan Čujec, 7 – Žiga Čeh, 8 – Teo Turk, 14 – Vedran Matošević, 15 – Klemen Duščak, 17 – Blaž Gorinšek, 19 – Niko Cesarec

Trener: Kujtim Morina

Sodnika:

Perič Močnik Aleš, Venco ZAšev

STRELCI:

0:1       Teo Turk (2.)

0:2       Žiga Čeh (10.)

1:2       Vanč Florjančič (11.)

1:3       Rok Mordej (20.)

1:4       Rok Mordej (27.)

1:5       Žiga Čeh (30.)

KARTONI:

RUMENI: /

RDEČI: /

KMN Oplast Kobarid