PORAZ ČLANOV S PTUJEM

PORAZ ČLANOV S PTUJEM

Spet ena izmed tekem, kjer si poraza nismo zaslužili, a smo na koncu ostali praznih rok. Tudi od Ptuja smo bili boljši nasprotnik, a potegnili krajšo.

Ponovno smo imeli veliko priložnosti, a nismo uspeli zadeti. V 17. minuti so gostje povedli. Tilen Gajser si je izmenjal dvojno podajo z Dariom Markićem in, s strelom od daleč, neubranljivo zadel. Vodstvo je trajalo le dve minuti. Izenačil pa je Andrej Mohorič. Nik Logar je izvrstvo podal, čez celo igrišče, do Andreja, ki se je otresel obrambnega igralca in premagal še vratarja Anžela.

Le minuto kasneje je spet udarila naveza Markić-Gajser. Markić je lepo podal Gajserju, ki je sprožil s prve in zadel za vodstvo. Naši pa so izenačili v isti minuti. Dani Vulikić je izvajal strel z 10 m. Vratar gostov je strel ubranil a se je, na našo srečo, žoga odbila do Vanča Florjančiča, ki mu ni bilo težko zadeti proti bivšim soigralcem. 2:2 je bil tudi rezultat polčasa.

V prvi minuti drugega polčasa pa je sledila katastrofalna minuta naše ekipe, saj so gostje zadeli kar dvakrat in s tem odločili zmagovalca tekme. Najprej je Nejc Kovačič izgubil žogo, ki se je od njegove noge odbila do samega Daria markića, ki je premagal Nika Logarja. Le nekaj sekund kasneje pa so gostje že vodili z 2:4. Strelec pa ponovno Dario Markić.

Naši so do konca tekme poskusili vse, da bi rezultat obrnili v svojo korist. Igrali so tudi z vratarjem v polju, a niso uspeli zadeti.

Omenimo še nesrečni dogodek sredi drugega polčasa, ko je igralec Ptuja izbijal žogo in nesrečno zadel svojega rezervnega vratarja, ki je izgubil zavest. Posredovati je morala domača zdravniška služba, ki je izvrstno opravila svoje delo. Gostujočemu vratarju Cafu seveda želimo vse dobro in verjamemo, da je z njim vse v najlepšem redu.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V), 30 – Peter Benedejčič (V), 4 – Rok Hrast, 7 – Tian Uršič, 8 – Vanč Florjančič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 14 – Andrej Mohorič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Matej Kavčič

FC HIŠA DARIL PTUJ:

2 – Klemen Anžel (V), 22 – Kevin Caf (V), 5 – Urban Senekovič, 6 – Rok Rednak, 7 – Borut Ručna, 8 – Timotej Debeljak, 9 – Dario Markić, 11 – Thomas Pihler (K), 14 – Jeremy Bukovec, 18 – Davor Fleten, 19  -Tilen Gajser

Trener: Robert Grdović

SODNIKA:

Alen Božič, Venco Zašev

STRELCI:

0:1    Tilen Gajser (17′)

1:1    Andrej Mohorič (19′)

1:2    Tilen Gajser (20′)

2:2    Vanč Florjančič (20′)

2:3    Dario Markić (21′)

2:4    Dario Markić (21′)

KARTONI:

RUMENI: Vanč Florjančič (15′), Rok Rednak (15′), Tomotej Debeljak (16′), Tilen Gajser (17′), Thomas Pihler (20′)

RDEČI: /

KMN Oplast Kobarid