PORAZ ČLANOV IN U15, S PRVENSTVOM ZAČELI U13

PORAZ ČLANOV IN U15, S PRVENSTVOM ZAČELI U13

Na zadnji tekmi rednega dela, je naša ekipa doživela poraz v Dobrepolju. Cilj in želja pred tekmo je bila ohranitev 4. mesta na lestvici, ki je prinaša prednost domačega igrišča v četrtfinalu in to nam je tudi uspelo. Kljub porazu smo ostali na 4. mestu, saj so izgubili tudi naši naslednji nasprotniki, KMN Bronx Škofije. Na gostovanje v Dobrepolje smo sicer odšli oslabljeni, saj sta manjkala Rok Bešter in Nejc Kovačič, ki sta počivala zaradi kartonov. Doma pa je ostal tudi drugi vratar, Deni Krivec.

Končni rezultat je bil 2:0 za domačine, zadetke pa sta dosegla Anej Kmetič in Safet Liđan.

Naši s prvenstvom nadaljujejo v petek, ko v goste prihajajo KMN Bronx Škofije, s katerimi se bomo pomerili na prvi tekmi četrtfinala 1. SFL. Zmagovalec, igra se na dve zmagi, bo napredoval v polfinale prvenstva, kjer ga že čaka Dobovec. V Kobaridu se nam torej obeta primorski derbi in vsekakor izjemno zanimiva tekma, kjer ni izrazitega favorita. Cilja naše ekipe pa je seveda preboj v polfinale.

Fotografije smo so sposodili s Facebook strani FK Dobrepolje.

POSTAVI:

KMN Oplast Kobarid

1 – Tomaž Ivančič (V)

24 – Nik Logar (V)(K)

2 – Klavdij Ivančič

7 – Tian Uršič

8 – Rok Urbančič

9 – Blaž Plesničar

11 – Tilen Leban

13 – Žak Obid

17 – David Lah

22 – Matej Mohorič

42 – Drej Cimprič

77 – Tine Šturm

Trener: Matej Kavčič

Futsal Klub Dobrepolje

1 – Matej Babnik (V)(K)

28 – Jure Potočar (V)

3 – Damjan Ilić

7 – Tomaž Pustotnik

11 – Kevin Strnad

13 – Gregor Klinc

17 – Safet Liđan

18 – Alen Blatnik

33 – Nejc Albreht

72 – Anej Kmetič

77 – Žiga Andolšek

96 – Matevž Miškec

Trener: Dani Kaljevič

SODNIKA: Matjaž Koritnik, Dejan Pačnik

ZADETKI:

1:0    Anej Kmetič (8′)

2:0    Safet Liđan (27′)

KARTONI:

Rumeni: Žak Obid (29′), Blaž Plesničar (31′)

Rdeči: /

S prvenstvom nadaljujejo tudi U15, ki so tokrat doma gostili NK Tolmin. Gostje so bili boljši in zmagali z 3:10. Naši fantje so tako doživeli prvi poraz v spomladanskem delu prvenstva.

U15 so nastopali v postavi:

1 – Uršič Franci (V), 3 – Mašera Vid, 5 – Rot Luka, 7 – Volarič Nace, 14 – Volarič Lado, 17 – Volarič Oton, 21 – Taučer Jaš, 27 – Gorjan Filip, 28 – Hrast Lipušček ermin, 29 – Guna Jakob, 30 – Rot Steven, 6 – Weisbacher Tjan, 31 – Kranjc Matic, 32 – Skočir Tim

Trener: Volarič Luka

Strelci:

Rot Steven, Jaš Taučer, Volarič Oton

Prvo tekmo v spomladanskem delu prvenstva pa so odigrali tudi fantje iz ekipe U11. Ekipa bi morala, s prvenstvom, začeti že prejšnji teden, a jim je tekma, zaradi zasneženega igrišča odpadla. Tokrap pa so doma gostili vrstnike iz Primorja.

Ekipa U11 je nastopala v postavi:

Mašera Nejc, Eržen Luka, Luis Anže, Jeklin Žan, Sovdat Svit (V), Leban Klemen, Kravanja Leo (V), Rozman Gašper, Skok Gal, Zuza Nik, Kutin Obid Nolan, Korošec Žan Luka, Cencič Kris, Kanellopulos Gal, Cecutti Patrik, Bric Filip

Trener: Blaž Volarič

KMN Oplast Kobarid