POLOVIČEN USPEH MLAJŠIH SELEKCIJ

POLOVIČEN USPEH MLAJŠIH SELEKCIJ

Čez vikend sta bili na delu le naši mlajši selekciji U15 in U19. Članska ekipa ni imela tekem, zaradi gostovanja reprezentance v Kazahstanu, v okviru kvalifikacij za svetovno prvenstvo.

Obe ekipi sta imeli svoji tekmi v nedeljo, kot prvi pa so na futsal parket stopili igralci selekcije U15, ki so igrali proti FK Dobrepolje. Fantje so v prvem polčasu še dobro držali korak s tekmecem, saj je bil rezultat ob polčasu le 2:0, v drugem polčasu pa so popolnoma popustili in gostitelji so dosegli še 10 zadetkov. Edini zadetek za našo ekipo je, v 36. minuti prispeval Jaš Taučer. Omenimo še, da je naša ekipa najmlajša v ligi, tako da njihov čas še prihaja.

Ekipa U15 je nastopila v postavi:

99 – Franci Uršič (V), 4 – Filip Gorjan, 9 – Steven Rot, 10 – Tjan weisbacher, 11 – Oton Volarič (K), 13 – Jaka Gorenjšček, 15 – Luka Rot, 16 – Nace Volarič, 18 – Jaš Taučer

Trener: Borut Čopi

Ekipa U19, pa se je odpravila na eno najdaljših gostovanj. Tekmo so namreč odigrali v Benediktu. Kljub temu, da na tekmo niso odšli v popolni postavi, pa so fantje upravičili vlogo favorita in zmagali z 0:2. Zadetka za naše sta dosegla Jan Kravanja in Urban Leban. Po treh odigranih tekmah so fantje, z dvema zmagama in enim porazom, na visokem tretjem mestu.

Ekipa U19 je nastopala v postavi:

1 – Dean Kuščer (V), 23 – Tijan Skočir (V), 3 – Jan Kravanja, 4 – Jure Rakušček, 5 – Matic Leban, 6 – Blaž Koren, 7 – Tian Uršič (K), 11 – Blaž Plesničar, 12 – Urban Leban, 16 – Drej Cimprič, 17 – Matjaž Rakušček, 18 – Maj Ivančič

Trener: Patrik Čujec

Fotografije tekme U15 smo si sposodili na Facebook strani Futsal Kluba Dobrepolje

KMN Oplast Kobarid