PESTER TEDEN ZA MLAJŠE SELEKCIJE

PESTER TEDEN ZA MLAJŠE SELEKCIJE

Za nami je pester teden, kar se tiče mlajših selekcij. Na delu so bile skoraj vse naše selekcije, z izjemo ekipe U7, ki s tekmovanjem še ni začela.

Kot prvi so svojo tekmo odigrali fantje iz ekipe U13, ki so v tretjem krogu lige, ki potega v režiji MNZ Gorica gostili ekipo Ledin. Naši so zmagali in so tako po treh krogih krogih še neporaženi. Edini zadetek za varovance trenerja Blaža Volariča je, v 16. minuti, dosegel Filip Gorjan. Zapisnik tekme je na voljo TUKAJ.

Ekipo U13 so sestavljali:

99 – Volarič Nace (V), 2 – Skočir Tim, 6 – Weisbacher Tjan, 10 – Gorjan Filip, 14 – Rot Steven, 15 – Kalčič Žiga, 16 – Hrast Lipušček Ermin, 17 – Volarič Oton (K), 18 – Taučer Jaš, 19 – Ivančič Patrik, 20 – Weisbacher Tjaš

Nekaj dni kasneje, natančneje v četrtek 30.9, so svojo prvo tekmo odigrali še varovanci trenerja Danija Vulikića. V prvem krogu lige U11 MNZ Gorica so, na domačem stadionu, odigrali tekmo z Ledinami. Fantje in dekle so se izkazali z borbeno igro ter atraktivnimi potezami. Rezultati se v tej selekciji še ne beležijo. Zapisnik tekme je na voljo TUKAJ.

Ekipo U11 so sestavljali:

Ivančič Patrik, Cecutti Patrik, Luis Anže, Kravanja Leo, Kurinčič Tilen, Hrast Lipušček Ermin, Kutin Obid Nolan, Skočir Tim, Kranjc Matic, Terlikar Timotej, Weisbacher Tjaš, Weisbacher Tami, Žan Luka Korošec, Beno Matelič, Sebastjan Vranješ in Maj Koren

V soboto, 2.10, smo na kobariškem stadionu gostili turnir ekip U9. Poleg Oplasta so nastopali še ND Gorica, NK Hidria Tolmin, NK Renče Adria, DMN Gorica, ND Bilje in NK Brda. Videli smo veliko število tekem, tako da se je turnir zavlekel v popoldanske ure. Tudi tukaj so prav vse ekipe pokazale izjemno borbeno igro. Pohvale seveda tudi našim fantom, ki so nastopali pod vodstvom trenerjev Boruta Čopija in Tiana Uršiča.

Teden pa so zaključili fantje iz ekipe U19, ki so v 1. SFL gostovali v Dobrepolju in izgubili s 7:3. Strelca za naše sta bila Maj Ivančič, ki je zadel 2 gola in Urban Leban. Ekipa, z eno zmago in enim porazom, trenutno zaseda 7 mesto na lestvici. Statistika tekme je na voljo TUKAJ.

Posnetek tekme, pa si lahko ogledate na Facebook profilu ekipe Futsal Klub Dobrepolje oziroma na Facebook profilu KMN Oplast Kobarid.

Ekipo U19 so sestavljali:

1 -Martin Rutar (V), 22 – Martin Žbogar (V)(K), 4 – Andrej skrt, 7 – Tian Uršič, 9 – Lan Kovačič,

13 – Urban Leban, 15 – Maj Ivančič, 18 – Luka Jarc

KMN Oplast Kobarid