PADEL TUDI METEORPLAST

PADEL TUDI METEORPLAST

Lepšega zaključka leta 2021 si skoraj nebi mogli želeti. Po zmagi na Vrhniki, so v domači dvorani naši fantje premagali še KMN Meteorplast. Gostom so se tako tudi oddolžili za poraz na prvi tekmi, v Ljutomeru. Spet pa smo nastopili oslabljeni. Zaradi poškodbe je še vedno manjkal Rok Bešter, ki sicer že trenira, zaradi kartonov pa Vanč Florjančič in trener Matej Kavčič. Ekipo je tako tokrat vodil Borut Čopi.

Tekma je bila pričakovano težka. Svoje priložnosti so imeli tudi gosti, ki so med drugim zadeli tudi 3 vratnice, a so naši zdržali in zabeležili pomembno zmago.

Začetek tekme spet ni bil po naših željah, saj so gostje povedli že v 3. minuti, z zadetkom Mitje Gašpariča. Na izenačenje ni bilo potrebno čakati dolgo. Že minuto kasneje smo videli nov, mojstrsko izveden, prosti strel Danija Vulikića, za izenačenje na 1:1.

V 15. minuti je David Lah izgubil žogo, Adrijan Trstenjak pa je iz protinapada povedel goste v novo vodstvo. Še pred koncem polčasa pa je izenačil Nejc Kovačič. Po dosojenem indirektnem prostem strelu sta, z Danijem Vulikićem, popolnoma izigrala obrambo gostov.

V drugem polčasu pa smo videli še 2 zadetka, oba v mreži gostov. Svoja prva gola za Oplast sta dosegla Bine Kavčič in Jan Žnidarčič. Za drugo zaporedno zmago Oplasta, s katero smo skočili na peto mesto na prvenstveni lestvici.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V),  30 – Peter Benedejčič (V), 4 – Rok Hrast, 7 – Tian Uršič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 14 – Andrej Mohorič, 16 – Bine Kavčič, 17 – David Lah, 26 – Jan Žnidarčič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Borut Čopi

KMN METEORPLAST ŠIC BAR:

27 – Andrej Fajfar (V), 44 – Miha Prijol (V), 2 – Aljaž Goznik, 4 – Matic Goznik (K), 6 – Tilen Rajter, 7 – Mitja Gašparič, 9 – Adrijan Trstenjak, 10 – Urban Goričan, 14 – Aljaž Ruis, 19 – Rok Šnofl, 20 – Alen Ruis, 30 – Niko Vajda

Trener: Štefan Ruis

Sodnika:

Perič Aleš Močnik, Venco Zašev

STRELCI:

0:1      Mitja Gašparič (3′)

1:1      Dani Vulikić (4′)

1:2      Adrijan Trstenjak (15′)

2:2      Nejc Kovačič (19′)

3:2      Bine Kavčič (21′)

4:2      Jan Žnidarčič (29′)

KARTONI:

RUMENI: Aljaž Ruis (15′), Rok Šnofl (35′), Nejc Kovačič (40′)

RDEČI: /

KMN Oplast Kobarid