OPLAST D.O.O. NAM OSTAJA OB STRANI

OPLAST D.O.O. NAM OSTAJA OB STRANI

Letošnji zaključni turnir četverice najboljših ekip za pokal OLIMIA je skladno z ukrepi vlade in navodili NIJZ, potekal brez gledalcev. Četverica naših članov uprave, ki je imela pravico biti na tribunah se je z veliko nostalgije spominjala preteklih zaključnih turnirjev, ki so jih vselej obeležili tudi navijači, med katerimi so bili naši (Soške bombe) vselej med najglasnejšimi. Tokrat pa vzdušje ni moglo biti pravo, takšno kot si ga vsi želimo vsaj v bodoče.

So pa člani uprave kljub vsemu sporočili tudi prijetno novico. Pred ogledom tekme so se v Tepanjah sestali s predstavniki glavnega sponzorja – Oplast d.o.o. in opravili pogovor o nadaljnjem sodelovanju. G. Peter Ofentavšek in njegovi sodelavci so prisluhnili težavam, s katerimi se je naš klub soočal v tej sezoni in načrtom, ki jih pripravljamo za naprej. Glavno sporočilo s sestanka je, da bo OPLAST d.o.o. še naprej podpiral naš klub kot glavni sponzor.

Skupaj smo ocenili, da je dolgoletno sodelovanje, ki se že prenaša med generacijami, zgrajeno na zdravih temeljih in medsebojnem spoštovanju, zato ga bomo nadaljevali pod enakimi pogoji in naslednje leto obeležili njegovo dvajseto obletnico.

Ob koncu so člani uprave na pokopališču v Slovenskih Konjicah, kjer počiva ustanovitelj OPLAST d.o.o, g. Tone Ofentavšek, položili cvetlični aranžma in se spomnili njegovega neprecenljivega prispevka k razvoju našega kluba. G. Ofentavšek bi prav na današnji dan praznoval svoj 80. rojstni dan. Če bi bil še z nami, bi bil zagotovo ponosen na to, da z njegove strani začeto delo, v vseh ozirih uspešno nadaljujejo in nadgrajujejo njegovi nasledniki.

Uprava KMN Oplast Kobarid