NOVOSTI GLEDE TRENINGOV

NOVOSTI GLEDE TRENINGOV

Pozdravljeni vsi člani Oplastove družine,

po več kot dveh tednih v klubu z veseljem opažamo, da nam je vsem skupaj uspelo zagnati proces treningov, ki se ga redno udeležuje lepo število naših mladih upov, od generacije U9 do U19. Ta teden so se jim pridružili še naši najmlajši iz generacije U7.

Za vsak trening se trenerji sproti dogovarjajo, kdo bo prisoten. Skrbimo za to, da sta pri večjih skupinah stalno prisotna dva trenerja, kar omogoča kakovostnejši trenažni proces in boljši nadzor nad samo izvedbo. Za vsak termin se vnaprej fantje tudi uskladijo, kdo bo pripravil program posameznega treninga. Vse skupaj vodi ter ima pregled nad pripravo in opravljenim delom trener članske ekipe Zoran Tesko. Ocenjujemo, da delo poteka po začrtanih smernicah, v sproščenem vzdušju in na zadovoljstvo vseh vpletenih.

Vse to je lahko dobra osnova za jesenski zagon Oplastove šole futsala, ki bo dejavna skozi vse leto.

Da bo vadba tudi vnaprej potekala nemoteno, smo v klubu sprejeli nekaj odločitev:

  • Z mesecem junijem bi ponovno uvedli sistem plačevanja vadnin. Vadnina bi, tako kot do letošnjega marca, znašala 15 EUR na mesec ter bila obvezna za vse generacije do U13. Upam, da se vsi strinjamo, da morajo trenerji za svoj čas in vloženo delo prejeti vsaj neko manjše denarno nadomestilo, ki bi ga lahko delno pokrili prav iz sredstev, zbranih z vadninami.
  • Trenerji so se soglasno odpovedali honorarjem za vse delo, opravljeno v maju in tudi za prvi del marca, ko je treninge prekinila razglasitev epidemije, ter posledično sprejeti omejevalni ukrepi.
  • Vse starše, ki še niso poravnali vadnin za februar, prosim, da to storijo skupaj z vadnino za junij.
  • Tistim staršem, ki so plačali vadnino vnaprej, za celotno sezono, bomo upoštevali dobropis za mesece marec, april in maj.
  • Za poletna meseca bi starše prosili, da trenerjem čimprej sporočijo, ali so zainteresirani, da bi otroci nadaljevali s treningi tudi med šolskimi počitnicami. Otrokom bomo naslednji teden razdelili prijavnice, ki jih izpolnjene vrnite trenerjem. Če bo dovolj zanimanja, se bomo organizirali in nadaljevali z delom.
  • 17. avgusta planiramo štartati v novo sezono. Imamo pripravljenih že kar nekaj idej in novosti, ki jih bo uprava kluba dorekla čez poletje in potem seveda tudi v skladu z vsemi vami (organizacija poletnega futsal kampa – če bo možno že letos, konec avgusta, organizacija dodatnih tekem za mlajše selekcije, organizacija igralnih dnevov za vse generacije, enotna oprema igralcev in trenerjev, članarina, …).

Toliko zaenkrat.

Seveda smo vam vsi v klubu, od trenerjev do članov uprave, na voljo za dodatna vprašanja in pojasnila.

Hvala za vaš trud in pomoč.

KMN Oplast Kobarid