NADALJUJE SE PRVENSTVO ZA MLADE

NADALJUJE SE PRVENSTVO ZA MLADE

Neglede na to, da imajo člani, zaradi EURO Futsala na Nizozemskem pavzo, pa s prvenstvom nadaljujejo mlajše selekcije.

Prejšnji teden je ekipa U19 gostovala na Ptuju in izgubila z 6:2. Fantom se je poznala malo daljša pavza. Poleg tega je manjkalo kar nekaj igralcev. Zadetka za naše sta dosegla Mitja Leban in Žiga Uršič.

Selekcijo U19 na tekmi proti Ptuju so sestavljali:

1 – Martin Rutar (V), 4 – Andrej Skrt, 5 – Mitja Leban, 6 – Žiga Uršič, 7 – Tian Uršič, 13 – Urban Leban, 15 – Maj Ivančič, 18 – Luka Jarc (K)

Trener: Saša Leban

Še bolj oslabljeni pa so bili na včerajšnji tekmi proti KMN Miklavž TBS Team 24, a vseeno zabeležili 4. letošnjo zmago. Žal se je med tekmo poškodoval še Andrej Skrt, kateremu želimo čim prejšnje okrevanje. Strelci za naše pa so bili Mitja Leban, Andrej Skrt, Urban Leban, Tian Uršič in dvakrat Jan Kravanja. Fantje trenutno zasedajo 10 mesto na lestvici.

Selekcijo U19 na tekmi proti Miklavžu so sestavljali:

1 – Martin Rutar (V), 3 – Jan Kravanja, 4 – Andrej Skrt, 5 – Mitja Leban, 7 – Tian Uršič (K), 11 – Drej Cimprič, 13 – Urban Leban, 15 – Maj Ivančič

Trener: Saša Leban

10.prvenstveni krog pa so igrali tudi fantje iz selekcije U13, ki so imeli dve tekmi v Ribnici. Fantje so nastopali močno oslabljeni, saj so imeli vsega 1 menjavo. Na prvi tekmi so popolnoma nadigrali vrstnike iz Futsal klub Dobrepolje in zmagali z 9:0. Zadetke so dosegli Tjan Weisbacher (5x), Oton Volarič (2x), svoja prva dva zadetka za U13 pa je dosegel tudi Patrik Ivančič.

Na drugi tekmi so fantje minimalno izgubili proti NK Ribnici in tako izpadli iz boja za končnico. Rezultat je bil 1:0.

Selekcijo U13 so sestavljali:

99 – Franci Uršič (V), 4 – Vid Mašera, 6 – Tjan Weisbacher, 8 – Nace Volarič, 17 – Oton Volarič (K), 19 – Patrik Ivančič

Trener: Tian Uršič

KMN Oplast Kobarid