NA PRVI TEKMI BOLJŠI SILIKO

NA PRVI TEKMI BOLJŠI SILIKO

V petek se je pričela končnica 1. SFL, ki je prinesla gostovanje na Vrhniki. Na žalost so bili domačini boljši nasprotnik in zmagali z 3:0.

Prvi zadetek je padel v 13. minuti. David Lah je izvajal kot in podal do Nejca Kovačiča, ki je izgubil žogo in s tem omogočil nasprotni napad Siliku, iz katerega je Max Vesel premagal našega vratarja Nika Logarja.

Domačini so prednost povišali v 17. minuti. Žan Janež si je izmenjal dvojno podajo z Maxom Veselom in s “špičko” povišal na 2:0, kar je bil tudi rezultat polčasa.

V 37. minuti pa so domačini izkoristili naše igranje z vratarjem v polju. Jure Suban je zadel za končnih 3:0.

Druga tekma bo v petek v Kobaridu, kjer moramo odločno na zmago. Poraz namreč pomeni slovo od končnice.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V), 4 – Rok Hrast, 7 – Tian Uršič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 14 – Andrej Mohorič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Matej Kavčič

SILIKO VRHNIKA:

77 – Nik Plestenjak (V), 2 – Nikola Jandrić (K), 6 – Jure Suban, 7 – Uroš Đurič, 8 – Tod Ciuha, 10 – Žiga Frank, 13 – Žan Janež, 14 – Max Vesel, 15 – Marko Mohorič, 21 – Tobija Kavčič, 22 – Alan Muratagić, 26 – Miha Car

Trener: Milivoje Simeunović

Sodnika:

Admir Zahović, Jasmin Mustafić

STRELCI:

1:0       Max Vesel (13.)

2:0       Žan Janež (17.)

3:0       Jure Suban (37.)

KARTONI:

RUMENI: Marko Mohorič (28.), Rok Bešter (30.)

RDEČI: /

IZJAVE PO TEKMI:

Matej Kavčič, trener Oplasta:

“Najprej bi čestital ekipi Vrhnike, ker je bila danes boljša in zasluženo zmagala. Bili so pravi in kot more ena ekipa izgledati. V prvih 10. minutah, ne da so nam pobrali voljo, ampak mi očitno nismo šli tako pripravljeni v igro kot oni. Z veliko želje in veliko agresije. Mi smo na tem področju “podbacili”. Kasneje smo se dvignili in imeli svoje minute. Ampak danes je zasluženo zmagala ekipa Silika. Moram pa tako reči. Ni bila samo danes zahtevna tekma, saj so vse tekme z njimi zahtevne. So odlična ekipa, mi pa se bomo potrudili, da jim bomo zagrenili življenje na drugi tekmi in da se vrnemo na tretjo tekmo na Vrhniko. Tam pa je vse mogoče.”

KMN Oplast Kobarid