MLAJŠE SELEKCIJE NADALJUJEJO S TEKMAMI

MLAJŠE SELEKCIJE NADALJUJEJO S TEKMAMI

Prejšnji teden, je selekcija U13 odigrala prijateljsko tekmo v Tolminu, proti tamkajšnjemu klubu NK Tolmin. Veseli predvsem dejstvo, da je bilo na tekmi prisotnih 20 igralcev, tako da je imel trener ekipe sladke »težave«. Kljub temu, da je ekipa tekmo izgubila je bil glavni cilj, da vsi igralci igrajo približno enako. Poznalo se je, da so nekateri naši igralci veliko mlajši od nasprotnikov, ampak so se z njimi zelo dobro kosali. 

Včeraj pa je, prav tako z vrstniki iz NK Tolmina, tekmo odigrala selekcija U9, ki jo vodi Blaž Volarič. Tudi tukaj veseli dejstvo, da se je na tekmi zbralo vseh 19 igralcev, ki trenirajo. Veliko je bilo tudi igralcev iz Tolmina, tako da so bila, vsa 4 igrišča venomer zasedena. Kot vedno je bilo prisotnih veliko zadetkov in lepih akcij. Idi se, da fantje napredujejo iz treninga v trening, iz tekme v tekmo. Na koncu so se oboji razšli v prijateljskem vzdušju.

Ob tej priložnosti, bi se radi zahvalili NK Tolmin-u za tekme, številnim staršem, ki so si ogledali tekme, pa za spodbudo.

KMN Oplast Kobarid