KONEC SEZONE ZA U19

KONEC SEZONE ZA U19

V preteklem tednu so bile na delu štiri naše mlajše selekcije. Najprej so svojo tekmo odigrali fantje iz selekcije U11, ki so gostovali v Ajdovščini pri tamkajšnjem Primorju. Na gostovanje so fantje odšli z vsega sedmimi igralci. Kljub temu so se dobro borili.

Ekipo U11 so sestavljali:

Jaka Rosič, Nolan Kutin Obid, Anže Luis, Leo Kravanja, Tilen Kurinčič, Nejc Mašera, Sebastjan Vranješ in Matic Kranjc

Trener: Blaž Volarič

V soboto so zadnjo prvenstveno tekmo v 1. SFL odigrali fantje iz selekcije U19. V boju za 9 mesto, so bili boljši od Ptuja. Po bledem prvem polčasu, ko je bil rezultat 1:1, so naši v nadaljevanju le pritisnili na plin in povedli s 5:1, a se gostje niso predali. Naši igralci so naredili par napak in gostje so se močno približali. V 39. minuti so znižali na 5:4. Kaj lahko bi tudi izenačili, a je naš vratar ubranil 10 m gostom. Na koncu so fantje le zbrali dovolj moči in zbranosti, da so sezono končali z zmago. Strelci za naše so bili Maj Ivančič, Žiga Uršič, Tian Uršič, Mitja Leban in Lan Kovačič.

Ekipo U19 so sestavljali:

1 – Martin Rutar (V), 22 – Martin Žbogar (V)(K), 2 – Matija Bajt, 3 – Jan Kravanja, 4 – Andrej Skrt, 5 – Mitja Leban, 6 – Žiga Uršič, 7 – Tian Uršič, 9 – Lan Kovačič, 15 – Maj Ivančič, 18 – Luka Jarc

Trener: Saša Leban

V nedeljo so turnir v Tolminu odigrali fantje iz ekipe U9. Poleg njih so tekme odigrali še vrstniki iz Ledin, Idrije in Tolmina. Fantje so prikazali izvrstne predstave, ter navdušili oba trenerja in starše.

Ekipo U9 so sestavljali:

Tilen, Val, Leo, Taj, Rok, Jan, Blaž, Gal, Filip, Nik, Kris, Timotej in Luka

Trenerja: Tian Uršič in Borut Čopi

Prav tako v nedeljo, so svoj prvi turnir odigrali tudi fantje in dekle iz selekcije U7. Vsi so že komaj čakali svoje prve tekme, zato je bilo navdušenje veliko. 

Ekipo U7 so sestavljali: 

Tinkara, Matic, Gašper, Jošt, Tim, Matic, Tjaš, Luka, Lan in Liam

Trener: Blaž Volarič

V ponedeljek pa so 16. krog lige U13 MNZ Gorica odigrali še fantje iz ekipe U13, ki so gostovali v Biljah. Številčno oslabljeni, saj so tekmo odigrali le z 10. igralci, so iztržili neodločen izzid 2:2. Fantje tako nadaljujejo z izvrstnimi nastopi v pomladanskem delu prvenstva, kjer so ena najboljših ekip. Na sedmih tekmah so zabeležili 4 zmage, 2 neodločena izzida, izgubili pa so le doma proti ND Gorici. Zadetke proti biljam sta dosegla Volarič Oton in Gorjan Filip.

Ekipo U13 so sestavljali:

1 – Franci Uršič (V), 6 – Weisbacher Tjan, 8 – Nace Volarič, 9 – Lado Volarič, 10 – Filip Gorjan, 14 – Steven Rot, 15 – Žiga Kalčič, 16 – Ermin Hrast Lipušček, 17 – Oton Volarič (K), 18 – Jaš Taučer

Trener: Blaž Volarič

KMN Oplast Kobarid