KONEC SEZONE ZA ČLANSKO EKIPO

KONEC SEZONE ZA ČLANSKO EKIPO

Tekma v Kobaridu, med domačim Oplastom in gosti iz Silika, se je začela slovesno. Predsednik komisije za futsal pri NZS in član IO NZS Vlado Močnik, je podelil zlato žogo, za najboljšega igralca v letu 2021. Zaslužen prejemnik te nagrade je reprezentant Slovenije in član ekipe Napoli futsal, Nejc Hozjan. Ob tej priložnosti bi tudi mi, Nejcu še enkrat čestitali za nagrado, želimo pa mu tudi čimprejšnje okrevanje po poškodbi. Gledalcem, ki jih je bilo tokrat veliko, pa so se predstavili tudi naši mladi igralci, člani ekip U11, U9 in U7, ki so obe ekipi pospremili na igrišče.

Kaj pa reči o sami tekmi? Pokazali smo drugačen obraz, kot na prvi tekmi, a je bil nasprotnik žal boljši in zasluženo napredoval v polfinale prvenstva. Tako da je tekmovalne sezone, za našo člansko ekipo, konec.

Gostje so povedli v 13. minuti, ko je v protinapadu, sam ostal Muratagić in zadel. To je bil tudi edini zadetek v prvem polčasu.

V 22. minuti so gostje izvedli nov protinapad, po izgubljeni žogi naših. Žan Janež je podal pred vrata, kjer je bil Jure Suban, ki je žogo le potisnil v mrežo. Tri minute kasneje je bilo že 0:3, strelec pa Uroš Đurić, ki je v novem protinapadu in podaji Jureta Subana spet žogo le potisnil v mrežo Oplasta. Minuto kasneje pa smo dočakali tudi prvi gol naših. Nejc Kovačič je izvajal prosti strel in zadel skoraj s sredine igrišča.

Ko so navijači že pričakovali, da se bo Oplast končno pobral in začel zadevati pa je Siliko spet povišal prednost. Za 1:4 je zadel naš bivši igralec Marko Mohorič. Naši so le dve minuti kasneje spet znižali. Za 2:4 je zadel kapetan Dani Vulikić. Končni rezultat tekme pa je v 39. minuti postavil Žan Janež.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V), 30 – Peter Benedejčič, 4 – Rok Hrast, 5 – Vanč Florjančič,  7 – Tian Uršič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 14 – Andrej Mohorič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Matej Kavčič

SILIKO VRHNIKA:

77 – Nik Plestenjak (V), 2 – Nikola Jandrić (K), 6 – Jure Suban, 7 – Uroš Đurič, 8 – Tod Ciuha, 10 – Žiga Frank, 13 – Žan Janež, 14 – Max Vesel, 15 – Marko Mohorič, 22 – Alan Muratagić, 26 – Miha Car

Trener: Milivoje Simeunović

Sodnika:

Jernej Petek, Iztok Milošič

STRELCI:

0:1    Alan Muratagić (13.)

0:2    Jure Suban (22.)

0:3    Uroš Đurič (25.)

1:3    Nejc Kovačič (26.)

1:4    Marko Mohorič (27.)

2:4    Dani Vulikić (29.)

2:5    Žan Janež (39.)

KARTONI:

RUMENI: Alan Muratagić (18.), Dani Vulikić (27.), Vanč Florjančič (30.), Max Vesel (30.), Uroš Đurič (32.)

RDEČI: /

KMN Oplast Kobarid