KONČNO TUDI PRVE ČLANSKE TEKME

KONČNO TUDI PRVE ČLANSKE TEKME

Naša članska ekipa je po dolgem času, zaradi vsem znanim razlogom končno dočakala prve tekme. Povabljeni smo bili na prijateljski turnir na Vrhniko, kjer so, poleg na, sodelovale še ekipe: ŠD Mlinše, FC Dobrepolje in domačin Siliko. Ob tej priložnosti se moramo zahvaliti Siliku za povabilo na turnir. Spet so dokazali, da vrhunsko speljejo vsako stvar katero se lotijo. Turnir je bil namreč organiziran in izpeljan vrhunsko.

Prva tekma turnirja je pripadla nam in ekipi ŠD Mlinše. Pri nas se je, v določenih trenutkih, poznala neuigranost. Vseskozi smo imeli rahlo pobudo ampak bili zelo nezbrani v zaključkih akcij. Vseeno smo, po številnih zapravljenih priložnostih, povedli z 1:0. Sama tekma je bila dokaj izenačena, lahko pa rečem, da smo imeli mi nekoliko lepše priložnosti, toda spet se je izkazalo pravilo »kdor ne da, dobi«. Mlinše so izenačile in po 6-metrovkah tudi zmagale in se uvrstile v boj za prvo mesto. Nam pa je ostala tekma za tretje mesto, proti ekipi FC Dobrepolje, ki je izgubila proti domačinom.

Na drugi tekmi smo videli podobno zgodbo kot na prvi tekmi. Po našem vodstvu z 1:0 in kopici neizkoriščenih priložnosti, je uspela ekipa Dobrepolja celo povesti z 1:2. Na koncu smo uspeli izenačiti. Po 6-metrovkah so bili nasprotniki spet bolj zbrani kot mi. Tako smo turnir, po dveh remijih, končali na četrtem mestu.

Za zaključek je potrebno poudariti, da smo, kljub dolgi pavzi, prenovljeni ekipi in samo štirih opravljenih treningih, pokazali da nismo pozabili igrati. Okrepitve so prave, bo pa potreben čas, da se igralci navadijo en na drugega. Veseli dejstvo, da je kljub slabši realizaciji, ki je posledica dolge pavze, igra všečna in, da imajo fantje še ogromno rezerv.

Zoran Tesko

REZULTATI TEKEM:

Polfinale:

KMN Oplast : ŠD Mlinše             1:1       (Anže Širok)

Siliko : FC Dobrepolje                4:1

Tekma za tretje mesto:

KMN Oplast Kobarid : FC Dobrepolje      2:2       (Jure Uršič 2x)

Tekma za prvo mesto:

Siliko : ŠD Mlinše          2:3

Postava KMN Oplasta na turnirju na Vrhniki:

Rok Hrast, Deni Krivec, Jure Uršič, Maj Ivančič, Anže Širok, Dražen Žarić, Andrej Mohorič, Dani Vulikić, Rok Bešter in Matej Mohorič