DVE ZAMGI ZA U13, PORAZ U19

DVE ZAMGI ZA U13, PORAZ U19

Prejšnji teden so svoje tekme odigrali fantje iz selekcij U13 in U19. V torek, bi zaostalo tekmo morala odigrati selekcija U11 a jim je ta ponovno odpadla zaradi bolezni v ekipi nasprotnika.

U13 so svoj tretji turnir odigrali v Kobaridu. Nasprotnika sta bila Futsal Klub Dobrepolje in NK Ribnica. Naši upi so zmagali obe tekmi. Na prvi tekmi so, z zadetki Tjana Weisbacherja, Jaša Taučerja in kapetana Otona Volariča, s 3:2 premagali ekipo Futsal Kluba Dobrepolje. Uspešni so bili tudi na drugi tekmi. NK Ribnico so premagali z rezultatom 3:1, zadetke pa so dosegli Tjan Weisbacher, Vid Mašera in Jaš Taučer. Fantje trenutno zasedajo 4. mesto na lestvici. Imajo 4 točke in tekmo manj od vodilnega ŠD Extrema. Statistiko tekme z Futsal Klub Dobrepolje si lahko ogledate TUKAJ, statistiko tekme z NK Ribnica pa TUKAJ. Ob tej priložnosti pa bi se fantje radi zahvalili tudi Piceriji Soča za darovane pice.

Ekipa U13 je nastopala v naslednji postavi:

99 – Franci Uršič (V), 4 – Vid Mašera, 6 – Tjan Weisbacher, 8 – Nace Volarič, 10 – Filip Gorjan, 14 – Steven Rot, 15 – Žiga kalčič, 17 – Oton Volarič (K), 18 – Jaš Taučer

Trener: Blaž Volarič

V nedeljo pa so v Kopru gostovali U19. Njihov nasprotnik je bila ekipa KMN Bronx Škofije. Domačini so bili boljši nasprotnik in naše premagali z rezultatom 9:2. Zadetka za naše sta dosegla Maj Ivančič in Urban Leban. Statistika tekme je na voljo TUKAJ. Ekipa trenutno zaseda 9. mesto na lestvici.

Ekipa U19 je nastopala v naslednji postavi:

1 – Martin Rutar (V), 22 – Martin Žbogar (V)(K), 2 – Matija Bajt, 4 – Andrej Skrt, 5 – Mitja Leban, 6 – Žiga Uršič, 7 – Tian Uršič, 9 – Lan Kovačič, 13 – Urban Leban, 15 – Maj Ivančič, 18 – Luka Jarc

Trener: Saša Leban

Fotografije s tekme U19 smo si sposodili od KMN Bronx Škofije (Rok Črtalič)

KMN Oplast Kobarid