DRUGA ZMAGA ZA U19

DRUGA ZMAGA ZA U19

Minuli teden sta bili na delu dve naši mlajši selekciji – U9, ki se je udeležila turnirja, pod okriljem MNZ Gorica, v Šempasu, ter U19, ki so igrali tekmo 6. kroga 1.SFL U19 v Ljubljani. Njihov nasprotnik je bila Futsal Olimpija. Selekciji U11 je tekma v Biljah odpadla, U13 pa niso imeli tekme ne v ligi MNZ Gorica ne v 1. SFL U13.

V soboto so varovanci trenerjev Boruta Čopija in Tiana Uršiča odšli na turnir v Šempas. Njihovi nasprotniki so bili vrstniki iz NK Brd, ND Gorice in domačini NK Vodice-Šempas. Neglede na to, da so bili, zaradi počitnic, v okrnjeni postavi, pa si fantje zaslužijo vse čestitke za predstave in borbenost. Pohvala gre tudi številnim staršem, ki so s tribun bodrili svoje nogometaše.

Ekipo U9 so sestavljali:

Svit Sovdat, Blaž Matajurc, Gal Skok, Leo Matelič, Jan Lišter, Filip Bric, Val Šavle, Gal Kanellopulos, Domen Ipavec in Taj Bizjak.

V nedeljo pa so svojo tekmo odigrali tudi fantje iz selekcije U19. Po štirih tekmah brez zmage (3 porazi in en neodločen rezultat) so se tokrat veselili zmage. Z rezultatom 5:9 so premagali svoje nasprotnike. Levji delež k zmagi sta prispevala Leon Korošec (4 goli) in Tian Uršič (2 gola), svoje pa so dodali prav vsi, ki so stopili na parket in priborili zmago. Gole so dosegli še Luka Jarc, Andrej Skrt in Urban Leban.

Ekipo U19 so sestavljali:

1 – Martin Rutar (V), 22 – Martin Žbogar (V)(K), 4 – Andrej Skrt, 6 – Žiga Uršič, 7 – Tian Uršič, 8 – Leon Korošec, 11 – Drej Cimprič, 13 – Urban Leban, 15 – Maj Ivančič, 18 – Luka Jarc

Trener: Saša Leban

KMN Oplast Kobarid