ČLANI ŠE BREZ ZMAGE

ČLANI ŠE BREZ ZMAGE

Kaj reči po takem rezultatu. Lanskoletni drugoligaš je dodobra napolnil mrežo Oplasta. Na začetku vsekakor ni izgledalo, da bi bil lahko rezultat takšen. Naši so bili namreč bistveno boljši tekmec od domačinov, a žoga ni hotela v gol.

Do 14. minute je bil rezultat 0:0, kasneje pa so zadevali skoraj zgolj domačini. V 14. minuti je Aljaž Goznik prejel lepo podajo Aljaža Ruisa in z bližine matiral Nika Logarja. Le dve minuti kasneje je že bilo 2:0. Andrej Mohorič je izgubil žogo in domačini so v protinapadu zadeli. Strelec pa Kristian Škerget. Polčas se je končal z 3:0 za domačine. Zadel je Aljaž Ruis.

Ko smo že vsi upali, da se bodo naši pobrali pa je najprej sledila katastrofalna 25. minuta, ko so naši dobili kar tri zadetke. Zadela sta dvakrat Adijan Trstenjak in Rok Šnofl. In tekma je bila praktično odločena.

Za tem je sledilo nekaj pozitivnih minut naše ekipe. Na 6:2 sta znižala Andrej in Matej Mohorič, a so gostje do konca tekme zadeli še dva krat. Obakrat je bil natančen Alen Ruis. Prvič s strelom čez celotno igrišče, ko so naši igrali z vratarjem v polju, drugič pa s strelom iz 10m.

Naši so tako po 4. krogih še brez zmage na dnu prvenstvene lestvice. Na naslednjih tekmah bo treba pošteno dvigniti realizacijo, saj si novih spodrsljajev ne smemo več privoščiti.

Omenimo še, da je za člansko ekipo debitiral 17. letni Tian Uršič.

Slike in izjave smo si sposodili od KMN Meteorplast Šic Bar.

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V), 30 – Peter Benedejčič (V), 4 – Rok Hrast, 7 – Tian Uršič, 8 – Vanč Florjančič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban,  14 – Andrej Mohorič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Matej Kavčič

KMN METEORPLAST ŠIC BAR:

1 – Andrej Fajfar (V), 22 – Jan Vajs (V), 2 – Aljaž Goznik, 4 – Matic Goznik, 6 – Tilen Rajter, 7 – Mitja Gašparič, 9 – Adrijan Trstenjak, 10 – Urban Goričan, 14 – Aljaž Ruis, 16 – Kristian Škerget (K), 19 – Rok Šnofl, 20 – Alen Ruis

Trener: Štefan Ruis

SODNIKA:

Admir Zahović, Iztok Milošič

STRELCI:

1:0       Aljaž Goznik (14′)

2:0       Kristian Škerget (16′)

3:0       Aljaž Ruis (20′)

4:0       Adrijan Trstenjak (25′)

5:0       Rok Šnofl (25′)

6:0       Adrijan Trstenjak (25′)

6:1       Andrej Mohorič (28′)

6:2       Matej Mohorič (32′)

7:2       Alen Ruis (36′)

8:2       Alen Ruis (10m) (37′)

KARTONI:

RUMENI: Andrej Mohorič (28′)

RDEČI: Andrej Mohorič (37′)

IZJAVE PO TEKMI:

Matej Kavčič, trener Oplasta:

»V prvih desetih minutah smo imeli zrele priložnosti, a nismo zabili. Ko smo prejeli prvi, nato drugi in tretji zadetek se nam je barka potopila. Ne vem če je težava v dolgem potovanju, prej je težava v našem odnosu, ker smo v prvih par minutah mislili, da bomo z lahkoto zabijali«

Tomislav Novak, Trener Meteorplasta:

 »Končni rezultat ni realen pokazatelj dogajanja na parketu, saj so tudi gostje pokazali kvaliteto in imeli svoje priložnosti. Mi smo v pravem času zadevali. Moram pohvaliti svojo ekipo, ki je v minulih dneh dobro trenirala in se držala dogovorov iz slačilnice,«

Alen Ruis, igralec Meteorplasta:

»Odigrali smo dobro tekmo. Glede na prejšnje tekme smo tokrat izkoristili svoje priložnosti. Dobro smo predvsem trenirali hitre prehode v napad in zaključevanje le-teh.«

KMN Oplast Kobarid