ČLANI PREMAGALI TUDI SEVNICO

ČLANI PREMAGALI TUDI SEVNICO

Pred tekmo 5. kroga proti KMN Sevnici je bil cilj jasen – osvojiti nove tri točke. In našim je to tudi uspelo. Vse delo je bilo v bistvu narejeno že v četrti minuti, ko smo vodili z 2:0.

Začetek naše ekipe je bil silovit. Posledica tega, pa kot že rečeno, dva zadetka v eni minuti. V 3. minuti je Tine Šturm podal do samega Davida Laha, ki je s pravo bombo zadel za 1:0.

Že v naslednji minuti je vodstvo povišal Rok Bešter. Nejc Kovačič je preigral Sebastijana Šribarja ter mojstrsko podal do Roka Beštra, ki je povišal vodstvo na 2:0.

V nadaljevanju smo spremljali bolj kot ne bledo predstavo na obeh straneh. Naši fantje so bili bistveno nevarnejši tekmec, a niso uspeli povišati vodstva.

V zadnjih minutah tekme so gostje poskusili še z vratarjem v polju. Posledica pa je bil še tretji gol v njihovi mreži. Ko so gostje izvajali kot je Teo Podlesnik naredil napako, do žoge pa je prišel Anže Širok, ki mu ni bilo težko zadeti praznega gola. Omenimo še, da je za člansko ekipo debitiral Klavdij Ivančič.

Sama tekma je bolj kot ne za pozabo, važne so nove tri točke, s katerimi smo skočili na tretje mesto na prvenstveni lestvici. V petek pa nas čaka težko gostovanje na Vrhniki, kjer se bomo pomerili z drugo uvrščeno ekipo Silika. Tudi tja odhajamo z jasno željo po novih treh točkah in brez bele zastave.

POSTAVI:

KMN Oplast Kobarid

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V)(K), 2 – Klavdij Ivančič, 3 – Patrik Ivančič, 4 – Rok Hrast, 5 – Anže Širok, 7 – Tian Uršič, 8 – Rok Urbančič, 9 – Blaž Plesničar, 10 – Nejc Kovačič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 77 – Tine Šturm

Trener: Matej Kavčič

KMN Sevnica

1 – Denis Govekar (V), Benjamin Pajić (V), 3 – Tilen Lužar, 4 – Boštjan Kuhar, 5 – Kristjan Jordan, 6 – Teo Podlesnik, 10 – Sebastijan Drobne (K), 14 – David Homšek, 20 – Sebastijan Šribar

Trener: Matej Zakšek

SODNIKA: Perič Aleš Močnik, Alen Božič

ZADETKI:

1:0       David Lah (3′)

2:0       Rok Bešter (4′)

3:0       Anže Širok (40′)

KARTONI:

Rumeni: Boštjan Kuhar (20′), Sebastijan Šribar (39′)

Rdeči: /

KMN Oplast Kobarid