ČLANI IZPADLI IZ POKALA TERME OLIMIA

ČLANI IZPADLI IZ POKALA TERME OLIMIA

V petek so naši igrali povratno tekmo četrtfinala pokala Terme Olimia. V Kobaridu smo izgubili z 1:2, zato je bila zmaga tokrat nujna. A se nam ni izšlo. Do 36. minute je kazalo na podaljšek, saj smo vodili z 1:2, a so nato domačini izenačili in v skupnem seštevku dveh tekem bili boljši, tako da oni potujejo v Podčetrtek.

Tudi sicer je začetek tekme pripadel Siliku, ki je v 9. minuti tudi povedel. Nikola Jandrić je ustrelil skoraj s sredine. Žoga je šla mimo našega vratarja do Uroša Đuriča, ki je bil dobro postavljen ob vratnici in potisnil žogo v mrežo za 1:0.

Naši so izenačili v 15. minuti, ko je Dani Vulikić podal do Vanča Florjančiča, ta pa je z nenadnim strelom zadel za 1:1. To je bil tudi rezultat prvega polčasa.

V 25. minuti pa smo povedli. Rok Bešter je z avta podal do Andreja Mohoriča, ki je takoj ustrelil a je vratar gostov Nik Plestenjak strel odbil do Mateja Mohoriča, ki je neoviran zadel za 1:2, rezultat, ki bi nam prinesel podaljške.

A na žalost nismo vzdržali. V 36. minuti si je Uroš Đurić izmenjal dvojno podajo z Nikolo Jandrićem in naubranljivo zadel za končnih 2:2 in izpad Oplasta iz pokala Terme Olimia

POSTAVI EKIP:

KMN OPLAST KOBARID:

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V),  4 – Rok Hrast, 8 – Vanč Florjančič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 14 – Andrej Mohorič, 16 – Bine Kavčič, 17 – David Lah, 21 – Rok Bešter, 22 – Matej Mohorič, 77 – Dani Vulikić (K)

Trener: Matej Kavčič

SILIKO VRHNIKA:

1 – Marko Đeković (V), 77 – Nik Plestenjak (V), 2 – Nikola Jandrić (K), 6 – Jure Suban, 7 – Uroš Đurič, 8 – Tod Ciuha, 13 – Žan Janež, 14 – Max Vesel, 15 – Marko Mohorič, 21 – Tobij Kavčič, 22 – Alan Muratagić

Trener: Milivoje Simeunović

Sodnika:

Aleš Sakelšek, Jasmin Mustafić

STRELCI:

1:0    Uroš Đurič (9.)

1:1    Vanč Florjančič (15.)

1:2    Matej Mohorič (25.)

2:2    Uroš Đurič (36.)

KARTONI:

RUMENI: Matej Mohorič (19.), Uroš Đurič (29.)

RDEČI: Alan Muratagić (14.)

KMN Oplast Kobarid