ČLANI BOLJŠI OD EXTREMOV

ČLANI BOLJŠI OD EXTREMOV

V 10. krogu 1. SFL, predzadnjem letos, smo videli gostovanje Extremov v Kobaridu. Na prvi tekmi, v Sodražici, se je tekma končala z neodločenim izidom 3:3. Neglede na to, da je bila tekma vse prej kot lahka, pa je minila popolnoma v znamenju naše ekipe, ki je bila veliko boljši nasprotnik in zmagala s 3:0.

Na prvi zadetek pa smo čakali, kljub veliki premoči naše ekipe, do 17. minute. Kristjan Čujec je izvajal avt ter zadel gostujočega vratarja, od katerega se je žoga odbila do Marka Mohoriča, ki je zadel za vodstvo naše ekipe. To je bil tudi edini zadetek, ki smo ga videli v prvem, polčasu.

V 26. minuti je, naš vratar Nik Logar vrgel žogo v napad, kjer je Marko Mohorič ni uspel zaustaviti. Žogo je prestregel Drejc Kljun, ki pa je, po nesporazumu s svojim vratarjem, žogo poslal v lastno mrežo.

Do konca tekme smo videli še en zadetek, tudi ta v mreži gostov. V 32. minuti je Tian Uršič, po podaji Nejca Kovačiča, postavil končni izzid tekme.

V petek je na sporedu zadnja letošnja tekma. Naša ekipa gostuje v Dobrepolju, želja pa je seveda, da letošnje leto zaključimo z zmago. Omenimo še, da se je, po petih letih igranja nogometa za NK Tolmin, v našo ekipo vrnil Tine Kravanja.

POSTAVA NA TEKMI PROTI THE NUTRITION EXTREM::

KMN Oplast Kobarid

23 – Deni Krivec (V), 24 – Nik Logar (V)(K), 4 – Rok Hrast, 5 – Kristjan Čujec, 7 – Tian Uršič, 8 – Rok Urbančič, 10 – Nejc Kovačič, 11 – Tilen Leban, 13 – Žak Obid, 14 – Tine Kravanja, 15 – Marko Mohorič, 22 – Matej Mohorič, 77 – Tine Šturm

Trener: Matej Kavčič

The Nutrition Extrem

19 – Nik Ambrožič (V), 27 – Luka Đorđević (V), 5 – Luka Čop, 6 – Žan Štepec, 7 – Anže Žlindra, 9 – Andraž Gregorič, 11 Andraž Žlindra (K), 12 – Drejc Kljun, 14 – Timotej Debeljak, 17 – Jan ambrožič, 20 – Denis Totošković, 21 – Lazar Đorđević

Trener: Nikola Jelić

Sodnika: Igor Maksimović, Venco Zašev

ZADETKI:

1:0    Marko Mohorič (17′)

2:0    Drejc Kljun (ag) (26′)

3:0    Tian Uršič (32′)

KARTONI:

Rumeni: Andraž Gregorič (26′), Tian Uršič (30′)

Rdeči: /

Leave a comment