Prvi obrisi nove sezone

oplastlogoKomaj smo zajeli sapo po zaključku 15. sezone našega kluba, že se kažejo obrisi nove, ki jo bo zaznamovalo (in tudi krojilo) predvsem Evropsko futsal prvenstvo v domačih Stožicah.
Za uvod nekaj okvirno že znanih podatkov:
1- Sistem tekmovanja bo praktično v vseh kategorijah enak kot v pretekli sezoni
2- Članska kategorija začne zgodaj – že 2. septembra bo dan Slo futsala, 8. septembra pa prvi krog 1. SFL, ki bo tokrat imela eno samo daljšo pavzo, ki bo trajala cel januar oz. dokler se ne zaključi 14 dnevno EP v Stožicah (19. 01. – 10. 02.)
3- Pokani termini so 17. november (1/8 finala), 15. dec in 11. januar (1/4 finala) ter 3.-4. marec (Final Four v Podčetrtku)
4- Prvenstva mladih se bodo okvirno začela sredi oktobra
KMN Oplast bo predvidoma nastopil v vseh kategorijah, vprašljiva je le ekipa U-17.
Pa še nekaj besed o tistem, kar bo v naslednjih 3 tednih najbolj »burilo domišljijo in dvigalo prah«, saj je pred vrati prestopni rok – 01. do 15. 07. 2017.
V našem klubu ne pričakujemo večjih sprememb - načeloma smo trenerskemu štabu ponudili nadaljevanje vodenja ekip, ki so jih imeli v pretekli sezoni, enako pa si želimo zadržati tudi igralski kader. S tistimi fanti, ki so prešli iz mlajših kategorij v člane smo že imeli razgovor in jim povedali, da se računa nanje saj so prihodnost (in tudi že sedanjost) našega kluba, čaka nas še dokončni razgovor in dogovor s starejšimi, ki zagotovo še niso rekli zadnje. Seveda pa so vrata odprta vsakomur, ki se nam želi pridružiti, da si skuša izboriti mesto v prvi ekipi, posebej to velja za vse naše bivše igralce, ki so »poskusili srečo« drugje.
Končne tekmovalne cilje bomo postavili, ko bodo ekipe znane, v vsakem primeru pa bo klub še naprej vztrajal na začrtani poti – želimo ostati stabilen, solidno urejen klub, ki je zasnovan na delu z svojimi mladimi igralci in rezultate še naprej graditi na medsebojnem spoštovanju in dobrem vzdušju v vseh ekipah. V pogojih, ki nam niso ravno naklonjeni, je to edini, a zelo zanesljiv recept, da lahko računamo tudi na najvišja mesta.
Spomnimo se slogana iz prvih letih našega delovanja (avtor Dragan Perendija)
NA VRHU JE VEDNO PROSTOR!

PS
Nekaj našim igralcev U-13 bo v ponedeljek, 26. 06. 2017 na promocijskem dogodku 2(0)18 dni pred EP, nastopala v Stožicah na tekmi s selekcijo Beograda.
Čestitke fantje – vaše igre iz pretekle sezone niso ostale neopažene- postali ste »mali neuradni reprezentanti«.

KMN Oplast Kobarid - Vse pravice pridržane 2013.