Črn vikend za kmn Oplast – gremo naprej!

crn vikendV 15 letih zgodovine našega kluba smo doživeli za marsikaj lepega in tudi številne težke trenutke, a tako »črnega« vikenda kot je bil minuli ne pomnimo. Teplo nas je tako v zasebni sferi kot na športnem področju. Od sobote do torka smo prezgodaj izgubili dva prijatelja kluba – Renata Gruntarja in Iva Uršiča in dve odločilni tekmi – finale prvenstva U-19 z Litijo  in polfinale članskega prvenstva z Mariborom - obe po šestmetrovkah, potem ko smo bili na igrišču najmanj enakopravni, če že ne boljši tekmec. To je življenje, to je šport – žal pogosto spiše tudi zgodbe, ki so preveč za marsikoga in bolečina je ta vikend zarezala  v marsikatero dušo ter pripeljala solze v marsikatero oko.  Edino zdravilo za vse tovrstne bolečine je seveda čas in novi izzivi. Prav imajo tisti, ki pravijo, da  kar ne ubija, to krepi. NI NAS UBILO! GREMO NAPREJ!
Letos pač ne bomo osvojili nobenega naslova v nobeni kategoriji, bomo pa do konca sezone storili vse, da poleg srebra v kategoriji U-19, v Kobarid pripeljemo tudi bron v kategoriji U-13 (odločilna tekma  bo v soboto 22. 04. Ob 14.00 v ŠD Kobarid) in v članski kategoriji kjer naš čakata dve tekmi z Bronxi  (21. 04. Ob 20.00 v Kobaridu in 28. 04. na Škofijah).
Fantje glave gor – ena največjih kvalitet velikih posameznikov in klubov je, da se znajo pobrati vselej, ko se drugim zdi, da so »na tleh«. Mi smo se že večkrat »pobrali« in tudi tokrat se bomo.

KMN Oplast Kobarid - Vse pravice pridržane 2013.