Litija ponovno boljša od Oplasta

2.polfinalnaNa drugi polfinalni tekmi 1. SFL med Oplastom in Litijo, je tudi druga zmaga pripadla gostom iz Litije. Tokrat so slavili z visokih 6:0.V prvem polčasu je bilo veliko neuspešnih strelov na gol, pa tudi štirje rumeni kartoni. Prejeli so jih Tine Kravanja, Matej Gregorič, Matic Račič ter Damir Pertič. Že v 1. minuti drugega polčasa je goste v vodstvo popeljal Ručna Borut. Prav on pa je bil tudi strelec drugega zadetka, v 26. minuti. Dve minuti kasneje je vodstvo na 3:0 povišal Nermin Hasanbegovič, manj kot minuto kasneje še enkrat Borut Ručna. V 30. in 35. minuti je zadetka dosegel še Damir Pertič in tako postavil končni rezultat 0:6. Litija po tej tekmi vodi 2:0 v zmagah.

Uradna statistika tekme:

ŠD Kobarid, gledalcev: 150 sodniki Zahović Admir (Šentilj v Slovenskih goricah), Veselič Dejan (Maribor) in Jurič Dražen (Velenje), delegat: Bezjak Dušan

Strelci: 0:1 Ručna (21.), 0:2 Ručna (26.), 0:3 Hasanbegovič (28.), 0:4 Ručna (29.), 0:5 Pertič (30.), 0:6 Pertič (35.)

Oplast Kobarid: Bratič I., Kravanja T., Širok A., Lenarčič J., Sovdat J., Vulikič D., Koren Ž., Ručna J., Konavec G., Hrast R., Hvala U., Krivec D.

Trener: Leban Saša

FC Litija: Sever V., Ručna B., Hasanbegović N., Jelič N., Turk T., Dovč Ž., Šturm T., Marić M., Račič M., Gregorič M., Pertič D., Duščak K.

Trener: Tomislav Horvat

 

Poročilo s tekme pripravila: Sendi

Fotografije: Mikla

KMN Oplast Kobarid - Vse pravice pridržane 2013.